Profil düzenleme yardım ???
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Profil düzenleme yardım ???
Arkadaşlar ben profil kısmını bir türlü düzenlemeyi bulamadım üue profilinin görüntüsü altta yaptığım resmi yerleştirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Re: Profil düzenleme yardım ???
Arkadaşlar Fllod yapmak istemiyorum ama lütfen birisi yardım etsin.
Bu resmi profil alanına oturtmak biraz zor olur, profil alanına çerçeve eklemek istiyorsan css kullanabilirsin.
İlla onu yapcam bişey yokta yani bir resim daha göstereyim
örneğin bu resimdeki gibi birşeyi nasıl eklerim profil alanı kod ile ekleniyorsa kodu nereye eklicem ftp ile atılıyorsa nasıl atıcam,
üye profil alanını nasıl bu şekle sokucam yani çerçeveli filan güzele bir görünüm nasıl elde ederim??*
örneğin bu resimdeki gibi birşeyi nasıl eklerim profil alanı kod ile ekleniyorsa kodu nereye eklicem ftp ile atılıyorsa nasıl atıcam,
üye profil alanını nasıl bu şekle sokucam yani çerçeveli filan güzele bir görünüm nasıl elde ederim??*
Arkadaşlar yardım edecek yokmu ?
akansu'nun hazırladığı mavilim temasında gönderdiğin son resime benzer düzenleme var üzerinde biraz çalışırsan halledebilirsin.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Sanırım sorunumu net anlatamadım:
Diyorumki ben bu tür profil alanlarını nasıl eklerim kendi profil alanıma herkes kısa kısa cevap veriyor ben bunu nasıl düzenlerim demiyorum bu tabloyu profil alanına nasıl uygularım diyorım ?
Diyorumki ben bu tür profil alanlarını nasıl eklerim kendi profil alanıma herkes kısa kısa cevap veriyor ben bunu nasıl düzenlerim demiyorum bu tabloyu profil alanına nasıl uygularım diyorım ?
yardım edecek bir catandaş yokmu arkadaşlar?
Yardim edecek illaki olurda bu kadar aceleci olmaman gerekir.cruelhan yazdı:yardım edecek bir catandaş yokmu arkadaşlar?
Sonra sen soruyu soru gibi sormadigin icin bilenlerde benim gibi bakip gidiyor. Sen önce ne temasini kullandigini yazmalisinki ona göre sana görüs yazilsin, bilgi verilsin. prosilver temasinda bu istedigin degisiklikleri yapmak istiyorsan cok ugras gerekir css ve saniyorum viewtopicde düzenlemeler yapmak gerekir. Denemedende kimse sana sunu su sekilde yap diyemez zaten. subsilver2 temalarini kullniyorsan bu islem biraz daha degisir ve yapmasi daha kolay olur. Bu yazdiklarimida senin bildigini saniyorum cünkü acele etmen ve yazdigin mesajdan onu anliyorum. Öncelikle sorunuzu tam olarak yazarsaniz bilen bir arkadasimiz varsa cevabini yazar yoksa zaten cevap alamazssiniz. kolay gelsin
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 1 misafir