Bu aşamada ilk önce yabancısı olduğum bir sistem için tema yapımına girmektense yapılmış temalardan yararlanmayı istedim ve aslında prosilver teması görüntüsü ve şekli ile (renkler hariç) sitemde gerçekten çok iyi durdu. Renklerinden ötürü başka bir tema arayışına girdim ve sitenizden başka bir yerde araştırma yapmadım. Burada arkadaşlarımızın vermiş olduğu tema linklerini gezerek demo temaları araştırdım ve xabbBlue teması çok hoşuma gitti. Ancak malum yukarıda anlattığım sebeplerden ötürü joomla içerisinde çalışacak bir forum sistemi olacağından zaten sitemin Joomla'dan kaynaklı bir logosu mevcut. site içerisinde birde phpBB forumumda logo gösterirsem takdir edeceğiniz gibi hoş olmayan bir görüntü ile karşılaşırız...
Sorum şu olacak http://demo.phpbb3styles.net/xabbBlue adresindeki xabbBlue temasının logo kısmı olan o yatay olarak tüm alanı kaplayan mavi kısmı kaldırmayı planlıyorum... O bölüm logo kısmı olmaktan başka görsel olarak bir işe yaramıyor sanırım

Bu kısmı kaldırmayı nasıl yaparım arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursanız hem yabancısı olduğum bu sistemin stil yapısı hakkında bilgi sahibi olmama katkı sağlamış olursunuz...