Hosting Sorunu

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
ferx
Kayıtlı Kullanıcı

Hosting Sorunu

Mesaj gönderen ferx »

Arkadaşlar aşağıda hostgatordan gelen bir mail var.Sanırım serverda aşırı yükten falan bahsediyor ancak tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Site açılıyor ancak forumlara giriş yapılamıyor.
Forbidden
You don't have permission to access /viewforum.php on this server.
uyarısı veriyor.

Hostagator dan gelen mail ise

Hello,

I apologize, but I was forced to suspend the script "/home/cizmerca/public_html/viewforum.php" as it was causing a high load on the server, and due to the nature of the problem, I forced to take immediate action for the health of the server. This appears to be a PHPBB script, and I would recommend that you check their forums for tips on how to make adjustments for forums that have a lot of traffic such as what is found here (http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 4&t=135383). If you reply back to this with your IP address (http://www.hostgator.com/ip.shtml) we will be more than happy to go ahead enable HTTP access for you, so that you can safely work on the script without it causing further issues. Please let us know how you would like to proceed.

Bana yardımcı olabilicek birisi var mı acaba.
ferx
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Hosting Sorunu

Mesaj gönderen ferx »

Konu hakkında biraz daha bilgi sahibi oldum.Hostgator forumlara girişi durdurmuş.Benden email ile ip doğrulamasi istediler güvenlik amacıyla.Bende ip numaramı gönderdim.Sonra sınırlamayı kaldırmışlar ancak bize yaptığınız güncellemeler ve gelişmeler hakkında bilgi verin diye mail göndermişler.Ne yapmam lazım şimdi tam olarak arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Genel Tartışmalar bölümüne taşındı...
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

fazla mod kuruluysa bunlar servere yük yapar (cpu) öncelikle phpmyadminden tüm tablolarini optimize et daha sonra gereksiz her türlü kodlari/modlari kaldirin mail'de bellirtin bunlari yaptiginizi baslangic icin bunlari yapabilirsiniz..

ayrica sitenizin linki'de olsaydi bizde bakmis olurduk..
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 5 misafir