BlackBB Template
BlackBB Template
Tema Adı: BlackBB
Sürüm: 1.0.0
phpBB Sür: 2.0.21
Yazar: LeBron
Demo: Tıkla
İndir: İndir (.rar , 217 kb.)
Önizleme:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
NOTLAR:
Siyah ve gri renk tonlarından oluşan bir temadır. subSilver teması üzerinden geliştirilmiştir.Beşiktaşlı tema isteyen arkadaşlara alternatif bir tema olabilir.
Sürüm: 1.0.0
phpBB Sür: 2.0.21
Yazar: LeBron
Demo: Tıkla
İndir: İndir (.rar , 217 kb.)
Önizleme:
NOTLAR:
Siyah ve gri renk tonlarından oluşan bir temadır. subSilver teması üzerinden geliştirilmiştir.Beşiktaşlı tema isteyen arkadaşlara alternatif bir tema olabilir.
En son LeBron tarafından 19.08.2006, 11:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Tema Gercekten Cok Hos Olmus LeBron senin Yapmis Oldugun calismalari Bayadir Takip ediyorum ve sunu Görüyorum Yabancilarin gercekten Gözü Yok senin Gelistirmis oldugun Temalar göze cok hos geliyor ve Al Benisi var Bizimde gercekten iyi Bir Türk Tema gelistiricimiz var diyebiliyorum Tebrikler.
Birde umarimki yakinda Siten tekrar Faaliyete gecer bekliyoruz.
Birde umarimki yakinda Siten tekrar Faaliyete gecer bekliyoruz.
mrb
evet kardeş tema çok güzel olmuş ama üst tarafını arkadaşın dedigi gibi olsaydı ölede bi başka güzel olurdu vbulletin deki gibi hani aam bunun içinde çok saol siteme ekledim
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
link bozuk
link bozulmuş arkadaşlar
lebron düzeltene kadar kilitli..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
refresh haklı tema yardımda açsaydın daha net bilgi alırdın, temanın orijinalliğini kendin düzenleyebilirsin..desert_storm yazdı:kardeşim bu temanı forumumda kullanıyorum şuan, ama logonun olduğu yeri biraz daha genişletemezmiyiz..bu kanolarda biraz acemiyim yardımcı olursan cok sevinirim.teşekkürler
overall_header.tpl dosyasında gerekli düzenlemeleri yapabilirsin.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşlar ben temayı bjk ye uyarladım uzun süre burada bjk teması bekledim ama yapan olmadı bende bu temayı bjk ye uyarladım bence güzel oldu isteyen arkadaş olursa burada yayınlarım..
arkadaşlar ben temayı bjk ye uyarladım uzun süre burada bjk teması bekledim ama yapan olmadı bende bu temayı bjk ye uyarladım bence güzel oldu isteyen arkadaş olursa burada yayınlarım..
eline sağlık hoş olmus. yayınlada isteyen kullansıncaglar_1903 yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

ve ayrıca forum kuralları...!!!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir