Kod: Tümünü seç
$result = $db->sql_query_limit($db->sql_build_query('SELECT', $sql_ary), 7);
$is_row = false;
while( $row = $db->sql_fetchrow($result) )
{
$is_row = true;
$view_topic_url = append_sid("{$phpbb_root_path}viewtopic.$phpEx", 'f=' . $row['forum_id'] . '&p=' . $row['topic_last_post_id'] . '#p' . $row['topic_last_post_id']);
$topic_title = censor_text($row['topic_title']);
$is_guest = $row['user_id'] != ANONYMOUS ? false : true;
$template->assign_block_vars('top_five_topic',array(
'U_TOPIC' => $view_topic_url,
'USERNAME_FULL' => $is_guest ? $user->lang['BY'] . ' ' . get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour'], $row['topic_last_poster_name']) : $user->lang['BY'] . ' ' . get_username_string('full', $row['user_id'], $row['username'], $row['user_colour']),
'LAST_TOPIC_TIME' => $user->format_date($row['topic_last_post_time']),
'TOPIC_TITLE' => $user->lang['IN'] . ' ' . $topic_title));
}
$db->sql_freeresult($result);
yani sonuç sorgulamayı tek bir dizinde yapıyor.
gorsel olarak bu normal bir durum değil. olması gerek konu baslaıklarının saga dogru bitişik olması ve 20 karaktersden sonrası için 3 nokta koyması. kullanici isimlerinin basındaki by: ekinin kaldırılması ve kullanıcıların sağa yaslanması. modun içindeki tablo tanımlasindan. kullanici sorgulamasını ayri bir tabloya ve mesaj ismini ayri bir tabloya alıp yaslamayı denedim fakat karakter sınırlaması olmadıgı için mesaj baslığının 50 karakteri ve uzerinde kullanici ismini bir satir aşağı indiriyor.
Yapmak istediğim sorgulamada karakter sınırlaması getirmek. sadece konu baslığı için. topic title ye yani.
Cevaplarınızı bekliyorum. bana bi cümle karakter sınırlaması için bir cod verebilirseniz modu tamamlayacagim.
olması gereken modun tablo tanımlaması şu şekilde
sorgulama uzerinden degilde tablo üzerinden gitmek istedim. top five topic.TOPİC TİTLE yi bir tablo içine ve top five topic USERNAMEFULL u bir tablo içine aldim. titleyi html kodla sola usernameyi html kodla saga yasladim. sonuç olumlu oldu fakat. titlede karakter sınırlaması olmadıgı için title buyudukçe usernameyi bi alt satira aldi. buda tabloyu 7 satır daha asagı indiriyor. toplam 14 satır olmuş oluyor. uzun titlelerde