Merhaba Arkadaşlar,
phpBB3' e Seo kurmak için illaki subsilver teması olması şart mıdır acaba? Kullanmış olduğum bir temam var seo'yu bu temaya kurmak istedim yalnız kurulumda istemiş olduğu bazı dosyaların ve dosya içerisindeki bazı satırların olmadığını farkettim.
Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.
phpBB3 Seo ve Stil sorunu hk.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: phpBB3 Seo ve Stil sorunu hk.
Tam tersi. seo modu prosilver uyumludur zaten. her mod prosilver uyumludur daha dogrusu. seonun 0.66 versiyonun indiriniz. kodlar mutlaka vardır. saygılar dilerim.
Merhaba Zafer,zafer715 yazdı:Tam tersi. seo modu prosilver uyumludur zaten. her mod prosilver uyumludur daha dogrusu. seonun 0.66 versiyonun indiriniz. kodlar mutlaka vardır. saygılar dilerim.
Cevabın için teşekkür ederim.
Tam olarak ifade edemedim galiba üzgünüm. phpBB SEO Ultimate SEO URL v0.6.6 indirmiştim zaten mesela içerisinde "/template/posting_editor.html" dosyasını editle diyor yalnız tema dosyasında böyle bir dosya yok. Bunun yanı sıra "/template/viewtopic_body.html" içerisinden komut satırı vermiş (öncesine ekle ve sonrasına ekle veya değiştir diye) yalnız verdiği komut satırı dosyaların içerisinde yok. anlayamadım bi türlü
Sayın admin ve değerli mod arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız minettar olurum.
İyi Çalışmalar
İyi Çalışmalar
Imperium temasını kullanıyorum.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir