Merhaba arkadaşlar. bi kaç gün sürdü ama mod kurulumunu öğrendim ve Nv advanced last topic mod'unu kurdum.
yönetici kontrol panelimde .MODS diye bi sekme de çıktı. orda yapılandırma da yapılabiliyor.
buraya kadar herşey güzel. sonra install dosyasının adını değiştirdim. foruma baktım ama yine son mesajlar yerine isim görünüyor. nerde yanlış yaptım ki? hem yanlış olsa ykp'de .MODS sekmesi çıkmazdı.
stillerden önbelleği temizliyim dedim.
temalardan yenile düğmesine tıklayınca "Bu tema dosya sisteminde saklanmıştır, şu an için yenilemenize gerek yoktur."
diye bir uyarı alıyorum..
önbelleği nasıl temizleyeceğim? eğer yaptığım işlem doğruysa neden öyle bi uyarı alıyorum?
ekran görüntülerini de ekledim. bi yardımcı olun lütfen.
şimdiden teşekkürler.
Anasayfada son başlıklar
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: Anasayfada son başlıklar
Forum ana sayfasında da herhangi bir hata almıyorsan ve tema dosyalarında da gerekli olan değişikliği yaptıysan eğer, YKP resminden anlaşıldığı kadarıyla modu sorunsuzca kurmuşsun.
Önbelleği Yönetim Kontrol Paneli Genel sekmesi sayfasının orta kısımlarında bulunan "Önbelleği Temizle" seçeneğinden yapabilirsin.
Önbelleği Yönetim Kontrol Paneli Genel sekmesi sayfasının orta kısımlarında bulunan "Önbelleği Temizle" seçeneğinden yapabilirsin.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
@zenanli:
önbelleği ftp'den temizlemeyi öğrendim. hem ordan hem de söylediğin yerden temizledim ama bişey değişmedi.
mavilim temasını kullanıyorum acaba ondan mı oluyor dedim. prosilver ve subsilver temalarını kurup denedim yine bişey değişmedi. tam da mod kurdum diye sevinmiştim yav. hevesim kursağımda kaldı (:
önbelleği ftp'den temizlemeyi öğrendim. hem ordan hem de söylediğin yerden temizledim ama bişey değişmedi.
mavilim temasını kullanıyorum acaba ondan mı oluyor dedim. prosilver ve subsilver temalarını kurup denedim yine bişey değişmedi. tam da mod kurdum diye sevinmiştim yav. hevesim kursağımda kaldı (:
- difficulty
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hataları inceleyip düzeltip modun içindeki install dosyasını yeniden kurabilrsin.
Ama kurduktan sonra eskisini silersen iyi olur.
birde instal klasörünü silebilrsin isim değiştirmene gerek yok.
kurdugun modları bir yere arsivlemeni tavsiye ederim.
Ama kurduktan sonra eskisini silersen iyi olur.
birde instal klasörünü silebilrsin isim değiştirmene gerek yok.
kurdugun modları bir yere arsivlemeni tavsiye ederim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir