veritabanını yedekleyebiliorum fakat geri yükleyemiorum!!!

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

veritabanını yedekleyebiliorum fakat geri yükleyemiorum!!!

Mesaj gönderen dj_akman »

arkadaşlar phpmyadmin den veritabanını yedekliorum fakat bu yedeklediğim veritabanını geri yükleyemiorum bu ne iş anlamadım forumda anlatılan veritabanını geri yükle makalesinde anlatılan import filen de yok help!!
Kullanıcı avatarı
XyronZ
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen XyronZ »

phpmyadmin'den uğraşma bence. Ftp programın varsa (CuteFTP'ni öneririm.) ordan yedekle, daha kolay.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
# "Heroes of Might & Magic" TR Forumu
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

bazen host firması bu upload işlemine kota koyabilir. bu kota 2mb civarındaysa ve gzip'le yollamıyorsan bu işlem gerçekleşmiyor olabilir.
ETERNAL
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ETERNAL »

cupra yazdı:bazen host firması bu upload işlemine kota koyabilir. bu kota 2mb civarındaysa ve gzip'le yollamıyorsan bu işlem gerçekleşmiyor olabilir.
evet bu mantıklı olabilir.cünkü ben gziplemeden aldıgım 6 mb lık veri tabanını yukleyemiyorum...
peki bunun bier çözümü yok mu?
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

host firmasına bu upload miktarını artırması için mail atabilirsin.
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

yok ben başka bişiyi anlatmaya çalışıodum yükleyemiorum derken yani veritabanını geri yükleme die bi seçenek anlamında sölemiştim ama forumdaki geri yükleme makalesinde eski phpmyadminlerde import seçeneği yok SQL sorgusundan yapıosunuz diodu sonradan farkettim varmış bu arada sitem funpic.de den ücretsiz kota limiti 1 mb :cry: çok az fakat veritabanını yedeklerken .gzip olarak yedekledim bu benim için bi avantaj deenilebilir bu arada benim almancam yokki nasıl e-mail atçam o var bide
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir