Önce İframe, Sonra Biçim Kod Bozukluğu?

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Önce İframe, Sonra Biçim Kod Bozukluğu?

Mesaj gönderen ErginD »

Arkadaşlar birkaç hafta önce maalesef iframe virüsü ile uğraştık. Sonrasında da Maalesef Biçim kodlarımızın ayarları bozuldu. Siteye herhangi bir ekleme veya eksiltme yapmadığımız halde düzenimiz alt üst oldu.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Şimdi düzeltme işlemleri ile uğraşmaktan sa mevcut versiyonum 3.0.8
Günceleme yapmaksızın. Herşeyi silip 3.0.10 kursam ve sadece konuları geri yükleme yapsam problemim çözülmüş olur mu? Daha doğrusu Direkt olarak 3.0.10'u kursam Sadece konuları geri yükleme yapabilir miyim? Bunu nasıl yapabilirim? Bir de 3.0.10'da mavilim teması kullanabilir miyim?

Ekleme: Son birkaç haftadır maalesef üye olanlar kısmında garip garip kullanıcılar türedi jlkjdkla, ıeuaıuqw, skdjlka, gibi kullanıcı isimleri ile. Siliyorum yine kayıt oluyorlar. Bu ne ile alakalı olabilir?

Web: http://www.dostbalikcilar.com
Phpbb: 3.0.8
Modlar: Son Konular, Son 24 Saat Çevirimiçi Olanlar
Tema: Mavilim

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Önce İframe, Sonra Biçim Kod Bozukluğu?

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba,

Dediğiniz biçim bozuklukları düzelebilir. Ve mevcut tüm eklentileriniz silinir. Ayrıca phpBB.com'daki STK Tools'u kurarak veritabanınızı da temizleyebilirsiniz. Hem de verilerinizi kaybetmeden.

Tabii ki bu işlemlerden önce forumunuzun full yedeğini almalısınız.
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ErginD »

Arkadaşlar Sorun çözülmedi

Ftp'yi silip 3.0.10 yüklesem 3.0.8 altyapısındaki konularımı geri yükleyebilir miyim? Nasıl? Sadece konularımı geri yüklemek istiyorum.
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Şurayı inceleyin.
Yeni bir güne gülümse !
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ErginD »

basoglanh yazdı:Şurayı inceleyin.
Sanırım anlatamadım. Yapmak istediğim şey güncelleme değil.
FTP'yi silip sadece üyeleri ve konuları geri yüklemek. Geri kalan herşey iptal.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Bence FTP ile üyeler konusu da çok farklı şeyler ErginD. FTP deki dosyaları silmen yanlış olur belki de silemezsin senin yetki alanın oraya yükleyeceğin forum içindeki şeylerdir yoksa siten çalışmaz olur. FTP içine host şirketinin müdahale etmesi lazım. Aslında database ini bir yedeğini localhostta yani internete gerek olmayan bir yerel sunucuda (Apachi'nin xampp server gibi) kurup temizlemen daha sağlıklı olur gibime geliyor..
Videolu Anlatımı için buraya tıkla

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 429
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
basoglanh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen basoglanh »

Database yedeğinizi alın. Ardından ftpyi temizleyip yeni sürüme verdiğim linkteki konuyu inceleyerek geçin. Database yüklersiniz. Eklentileriniz gider temiz bir forum olur bu kadar basit.
Yeni bir güne gülümse !
ErginD
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ErginD »

Teşekkürler arkadaşlar. tekrar 3.0.8 kurarak sorunu hallettim. Şuan update etmeyi de düşünmüyorum.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir