Yönetim panelinde eklenen sitiller görünmüyor
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB 3.1.x kurulumu ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.1.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temalarından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.1.x Stil/Tema Sorunları & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB 3.1.x eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.1.x Eklenti Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB 3.1.x kurulumu ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.1.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temalarından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.1.x Stil/Tema Sorunları & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB 3.1.x eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.1.x Eklenti Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Yönetim panelinde eklenen sitiller görünmüyor
Merhaba phpbb2 olan sitemi phpbb 3.2.1 versiyona taşıdım. filezilla yardımı ile aynı versiyonda uyumlu sitiller yükledim. Yönetim panelini açtığımda sitil bölümünde sadece varsayılan sitil olan prosilver den başka bir sitil görünmüyor. Eklediğim 5 stilden hiçbiri görünmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim...
Re: Yönetim panelinde eklenen sitiller görünmüyor
Merhaba,
Son versiyonla uyumlu geliştirilen stil sayısı şu anda çok az.
Muhtemelen eski kullandığınız stiller yeni versionla uyumlu olmadığı için görünmüyor.
Benim bildiğim sadece prosilver destekleniyor artık.
Son versiyonla uyumlu geliştirilen stil sayısı şu anda çok az.
Muhtemelen eski kullandığınız stiller yeni versionla uyumlu olmadığı için görünmüyor.
Benim bildiğim sadece prosilver destekleniyor artık.
Teşekkür ederim ama indirdiğim ve yüklediğim stiller 3.1.x versiyon. Hatta 3.0.x olan yeni bir phpbb versiyonu kurdum alt site olarak ama malesef onda da aynı sorun var. Yönetim panelinde prosilver ve subsilver2 dışında hiçbir stil görünmüyor. Peki ben şimdi eski sitemin stilini nasıl buraya aktaracağım? Inspiration stili benim eski stilime çok yakın hiç olmazsa onu görebilsem yeterli olacaktı...
bunları inceleyin: https://www.phpbb.com/community/viewforum.php?f=476
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
Teşekkür ederim inceledim ama yardımcı olmadı.
o zaman bir yerde yanlış işlem yapıyorsunuz demektir şöyle kabaca yapmanız gereken işlemleri anlatayım bunları yaptığınız halde olmuyorsa yetkililerden biri ilgilenecektir kanaatimce.LeeSem yazdı:Teşekkür ederim inceledim ama yardımcı olmadı.
kendi kurduğum tema üzerinden örnek olarak anlatım yapayım https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2251941 bu temayı indirdik rar dosyasının içindeki pbtech klasörünü ftp'ye (/public_html/styles) klasörüne atıyoruz ve sonra siteden Yönetim Kontrol Paneli(YKP) giriyoruz üst sekmeden Özelleştir tıklayıp soldan Stil yönetimi>Stiller kur tıklıyoruz pbtech teması veya indirip attığınız temalar burada olucaktır istediğiniz temayı Stil kur yazısına tıklayıp kurarak işlemi tamamlayabilirsiniz...
imzanın kural dışıdır, lütfen kurallarımızı okuyarak imzanızı güncelleyiniz. (yönetim)
örnek olarak se_square_left_3.1.2 stili rar dosyası halinde indirdim. Sonra rardan çıkarıp dosyayı ftp'ye (/public_html/3/styles) yüklüyorum. (puplic_html içinde wp yüklü olduğu için phpbb3.2.1 programı (3) isminde klasör açıp onun içine yükledim. o yüzden 3.leejungiturkeyfamily.com oldu site adı) sonra siteden Yönetim Kontrol Paneli(YKP) giriyorum üst sekmeden Özelleştir tıklayıp soldan Stil yönetimi altında stillere giriyorum ama sadece prosilver görünüyor. Sitil kura bastığım zaman ise ''Bilgi Hiç bir kaldırılmış stil tespit edilmedi.'' yazısı çıkıyor sadece.
Temayı attıktan sonra bakmadan önce önbelleği temizle...
Orda görünmesi gerekir,
phpbb 3.x.x HTML kullanamazsın,
forum açıklama kısımlarındaki resimleri bbcode olarak kullanmalısın
taglerinin arasına direk linkleri yapıştır.
Orda görünmesi gerekir,
phpbb 3.x.x HTML kullanamazsın,
forum açıklama kısımlarındaki resimleri bbcode olarak kullanmalısın
Kod: Tümünü seç
[img][/img]
Zamana Güzellik Kat!
Teşekkür ederim. Stili silip tekrar yükledim ve ön belleği temizledim. Ama hala görünmüyor...
Yukarda da tarif edildiği şekilde uygulanınca görünmesi gerekir yok görünmüyorsa bir yerde hata yapıyoruzdur mesela dosya adlarında indirdiğin temanın adı ile alakalı olabilir ya da bazen iç içe klasörlerden çıkar çift klasöt atarsın ama görünmez yani sorunun çözmek için birebir bakmak gerekir sanırım ama başka fikri olan varsa yardımcı olacaktır...
Bu bahsettğin konuyu mesela ben stildedeğilde mod eklediğimde yaşamıştım attığım mod görünmüyordu onu
verilen yükleme yolundaki klasör adlarından kaynaklı olduğunu farkettim isimleri düzeltince görünmüştü belki burdada benzer bir sıkıntı vardır... Klasörleri adlarını olması gereken adları çift klasör olup olmadığını kontrol et böyle ince ayrıntılar yüzünden okumayabilir stilini...
Bu bahsettğin konuyu mesela ben stildedeğilde mod eklediğimde yaşamıştım attığım mod görünmüyordu onu
verilen yükleme yolundaki klasör adlarından kaynaklı olduğunu farkettim isimleri düzeltince görünmüştü belki burdada benzer bir sıkıntı vardır... Klasörleri adlarını olması gereken adları çift klasör olup olmadığını kontrol et böyle ince ayrıntılar yüzünden okumayabilir stilini...
Zamana Güzellik Kat!
Çok teşekkür ederim sorun çözüldü. Çift klasör müş sorun olan. Tekrar inceleyince klasörün çift olduğunu gördüm. Benim gibi sorunu olan arkadaşlar sizlerde önce ftp attığınız klasöre, versiyon uyumluluğuna bakın ve ön belleği temizleyip sitillere ondan sonra bakın. rocksenn arkadaşım yardımların için tekrar teşekkür ederim...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir