bu sorunu cözemiyorum.sürekli ayni sekilde hata cikiyor. cache yi temizliyorum gidiyor...cche ayarlari 777 .hersey tmam ama neden durup durup ayni seyi tekrrliyor</r>
tesekkür ederim temayida degistim .eklentileride kaldirdim sorun ayni.. bakalim napcazTurkuaz yazdı: 04.10.2018, 00:41 5 numaralı eklentiden kaynaklanan buna benzer bir sorun yaşamıştım.
Şuan sadece eklentiye ait bölümlerden birisi olan " Mesajların Üst Listesi " bölümüne tıkladığımda yine hata veriyor.
Ayrıca Site Maker eklentisi ilede çok sorun yaşadığım oldu elinizde bulunan eklentilerin ayarları ile oynadıysanız Site Maker ile sorunda yaşayabilirsiniz ( Ben yaşadım )
Eklentiler üzerinde oynama yaparsanız veya bu site dışındaki kaynaklardan eklenti edinirseniz sistemsel olarak bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz.
Son olarak kullandığınız tema ile ilgili uyumsuzluk olarabilir. Bir kaç yerde buna benzer hatalar okumuştum.
Ayrıca şu konuya bir gözatın isterseniz belki işinize yarayabilir.
viewtopic.php?f=556&t=2404766
Bu sizi teşekkür eklentisi ile ilgili mesajların üst listesi yazısına tıklatınca aldığnız hataTurkuaz yazdı: 04.10.2018, 00:41 5 numaralı eklentiden kaynaklanan buna benzer bir sorun yaşamıştım.
Şuan sadece eklentiye ait bölümlerden birisi olan " Mesajların Üst Listesi " bölümüne tıkladığımda yine hata veriyor.
Ayrıca Site Maker eklentisi ilede çok sorun yaşadığım oldu elinizde bulunan eklentilerin ayarları ile oynadıysanız Site Maker ile sorunda yaşayabilirsiniz ( Ben yaşadım )
Eklentiler üzerinde oynama yaparsanız veya bu site dışındaki kaynaklardan eklenti edinirseniz sistemsel olarak bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz.
Son olarak kullandığınız tema ile ilgili uyumsuzluk olarabilir. Bir kaç yerde buna benzer hatalar okumuştum.
Kod: Tümünü seç
Unexpected token "punctuation" of value ".".
suan tesekkür eklentisi felan yok . ama yine ayni hatayi aliyorum ayrica 2 ayri hosta 2 ayri tema kurdum acaba temadami var bisey diye. bu sitedeki tema ücretli tema http://nzbturk.com bu sitedeki tema www.kitabevim.com phpnin kendi temasi.. ama ayni problem vrEFe1343 yazdı: 04.10.2018, 20:35Bu sizi teşekkür eklentisi ile ilgili mesajların üst listesi yazısına tıklatınca aldığnız hataTurkuaz yazdı: 04.10.2018, 00:41 5 numaralı eklentiden kaynaklanan buna benzer bir sorun yaşamıştım.
şeklinde ise ben yazmıştım geliştiriciye ve kendileri son güncelleme ile düzeltmişti. Sürümünüzü kontrol edin ve sürüm 3.2.11 değil ise ona güncelleyin. Hata giderilmiştir.Kod: Tümünü seç
Unexpected token "punctuation" of value ".".
Konu ile alakalı geliştirici konusu ve yazışmalar bu linktedir. https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &start=390
Bu arada tapatalk eklentisindeki Mobiquo dosyasını da güncellemiştir. Onu da değiştirebilirsiniz.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir