[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/di/container_builder.php on line 146 hatası

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
hbuldan
Kayıtlı Kullanıcı

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/di/container_builder.php on line 146 hatası

Mesaj gönderen hbuldan »

Resim

bu sorunu cözemiyorum.sürekli ayni sekilde hata cikiyor. cache yi temizliyorum gidiyor...cche ayarlari 777 .hersey tmam ama neden durup durup ayni seyi tekrrliyor</r>
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/di/container_builder.php on line 146 hatası

Mesaj gönderen ESQARE »

Hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Bu hata meydana gelmeden önce ne gibi değişikler yaptınız?
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
hbuldan
Kayıtlı Kullanıcı

Re: [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/di/container_builder.php on line 146 hatası

Mesaj gönderen hbuldan »

bu hata aslinda yoktu ..forumu yeni kurdum ..ve bir kac eklenti lazimdi indirdim deneme amacli baktim ..kurdugum eklentiler asagidadir. hepsini devre disi biraktigim halde yine devam ediyor.suan forumda eklentim yok.

1-Advanced BBCode Box
2-Database Optimize & Repair Tool
3-Forum image as forum icon
4-phpBB SiteMaker
5-Thanks for posts
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Daha yeni kurduğunuz forumda bu hatanın olması ilginç. Ve sürekli cache dizinini sildiğiniz halde hatanın tekrarlaması sistemsel bir sorun olabilir. Durumu hosting firmanıza bildirin. Ya da hosting firmanızı değiştirin. Yüksek ihtimal hostunuzda sistemsel bir sıkıntı var...
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
hbuldan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hbuldan »

yok hostada yazdim..php sürümünü kontrol ettik sonra diger mevzuata baktik.litespeed kurulu deil ..ama bu hatayi bu eklentileri kurduktan sonra aldim ondan önce hic sorun yoktu. deneme yapip diger domainime kurmak icin bu deneme hesabini kullandim..eklentilerde felan sorun cikarirsa diye yedek olan domaine kurdum..simdi bu sorunu cözmem gerek. kurdugum adres www.kitabevim.org suanda kurdugum eklentileri sildim bakalim ne olcak..yeniden olursa demekki hosta..olmazsa eklentileri tek tek denicem .hangisi hata vercek.insallah sorun host kaynaklidir.
Kullanıcı avatarı
Turkuaz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Turkuaz »

5 numaralı eklentiden kaynaklanan buna benzer bir sorun yaşamıştım.

Şuan sadece eklentiye ait bölümlerden birisi olan " Mesajların Üst Listesi " bölümüne tıkladığımda yine hata veriyor.

Ayrıca Site Maker eklentisi ilede çok sorun yaşadığım oldu elinizde bulunan eklentilerin ayarları ile oynadıysanız Site Maker ile sorunda yaşayabilirsiniz ( Ben yaşadım )

Eklentiler üzerinde oynama yaparsanız veya bu site dışındaki kaynaklardan eklenti edinirseniz sistemsel olarak bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz.

Son olarak kullandığınız tema ile ilgili uyumsuzluk olarabilir. Bir kaç yerde buna benzer hatalar okumuştum.

Ayrıca şu konuya bir gözatın isterseniz belki işinize yarayabilir.

viewtopic.php?f=556&t=2404766
Tüm güzellikler sadece saygının eseridir. Duahazinem.com
Kullanıcı avatarı
Turkuaz
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Turkuaz »

5 numaralı eklentiden kaynaklanan buna benzer bir sorun yaşamıştım.

Şuan sadece eklentiye ait bölümlerden birisi olan " Mesajların Üst Listesi " bölümüne tıkladığımda yine hata veriyor.

Ayrıca Site Maker eklentisi ilede çok sorun yaşadığım oldu elinizde bulunan eklentilerin ayarları ile oynadıysanız Site Maker ile sorunda yaşayabilirsiniz ( Ben yaşadım )

Eklentiler üzerinde oynama yaparsanız veya bu site dışındaki kaynaklardan eklenti edinirseniz sistemsel olarak bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz.

Son olarak kullandığınız tema ile ilgili uyumsuzluk olarabilir. Bir kaç yerde buna benzer hatalar okumuştum.

Ayrıca şu konuya bir gözatın isterseniz belki işinize yarayabilir. "

https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p14627931
Tüm güzellikler sadece saygının eseridir. Duahazinem.com
hbuldan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hbuldan »

Turkuaz yazdı: 04.10.2018, 00:41 5 numaralı eklentiden kaynaklanan buna benzer bir sorun yaşamıştım.

tesekkür ederim temayida degistim .eklentileride kaldirdim sorun ayni.. bakalim napcaz
EFe1343
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen EFe1343 »

Turkuaz yazdı: 04.10.2018, 00:41 5 numaralı eklentiden kaynaklanan buna benzer bir sorun yaşamıştım.

Bu sizi teşekkür eklentisi ile ilgili mesajların üst listesi yazısına tıklatınca aldığnız hata

Kod: Tümünü seç

Unexpected token "punctuation" of value ".".
şeklinde ise ben yazmıştım geliştiriciye ve kendileri son güncelleme ile düzeltmişti. Sürümünüzü kontrol edin ve sürüm 3.2.11 değil ise ona güncelleyin. Hata giderilmiştir.

Konu ile alakalı geliştirici konusu ve yazışmalar bu linktedir. https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &start=390

Bu arada tapatalk eklentisindeki Mobiquo dosyasını da güncellemiştir. Onu da değiştirebilirsiniz.
hbuldan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hbuldan »

EFe1343 yazdı: 04.10.2018, 20:35

Bu sizi teşekkür eklentisi ile ilgili mesajların üst listesi yazısına tıklatınca aldığnız hata

Kod: Tümünü seç

Unexpected token "punctuation" of value ".".
şeklinde ise ben yazmıştım geliştiriciye ve kendileri son güncelleme ile düzeltmişti. Sürümünüzü kontrol edin ve sürüm 3.2.11 değil ise ona güncelleyin. Hata giderilmiştir.

Konu ile alakalı geliştirici konusu ve yazışmalar bu linktedir. https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &start=390

Bu arada tapatalk eklentisindeki Mobiquo dosyasını da güncellemiştir. Onu da değiştirebilirsiniz.
suan tesekkür eklentisi felan yok . ama yine ayni hatayi aliyorum ayrica 2 ayri hosta 2 ayri tema kurdum acaba temadami var bisey diye. bu sitedeki tema ücretli tema http://nzbturk.com bu sitedeki tema www.kitabevim.com phpnin kendi temasi.. ama ayni problem vr
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir