Sunucu ayarlarına girdiğimde hata sayfası geliyor. Sizce neyden kaynaklanabilir bu durum?
sunucu ayarlarına girerken hata veriyor
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: sunucu ayarlarına girerken hata veriyor
Diğer konunuzu temel alarak yazıyorum;
Sunucunuzdaki php ve bağlı modüller ile ilgili ayarlar doğru bir şekilde yapılandırılmamış görünüyor. Gzip modülü php ile birlikte derlenmediyse ya da düzgün çalışmıyorsa bazı sayfalar bu şekilde açmayabilir. Forumunuzda Gzip kullanabilmek için hosting firmanızla iletişime geçip durumu anlatmalısınız. Ya da Gzip'i kapatarak deneyebilirsiniz. Ancak sunucu ayarları sayfasına giremediğiniz için onu da kapatamıyorsunuz sanırım?
Sunucunuzdaki php ve bağlı modüller ile ilgili ayarlar doğru bir şekilde yapılandırılmamış görünüyor. Gzip modülü php ile birlikte derlenmediyse ya da düzgün çalışmıyorsa bazı sayfalar bu şekilde açmayabilir. Forumunuzda Gzip kullanabilmek için hosting firmanızla iletişime geçip durumu anlatmalısınız. Ya da Gzip'i kapatarak deneyebilirsiniz. Ancak sunucu ayarları sayfasına giremediğiniz için onu da kapatamıyorsunuz sanırım?

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- melihonline
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hosting firmamdan bu şekilde cevap aldım. Yine bu sorunumu da kontrol ettiğimde yine aynı şekilde hata alıyorum. Sunucu ayarlarına giremiyorum.Hosting hizmetiniz için sıkıştırma aktif edilmiştir.
Sıkıştırma aktif edildikten sonra sunucunuza restart atıldı mı? Bence hostinginiz ile ciddi problem yaşıyorsunuz, bence ya değiştirin ya da farklı pakete geçiş yapın. Hostinginizi değiştirecekseniz yeni geçiş yaptığınız yerde öncelikle bu hataların olup olmadığını test edin.
Dosyalarınızda hiç bir değişiklik yapmadığınız halde durup dururken bu tarz hatalar almanız çoğunlukla sunucu (hosting) kaynaklı olabiliyor.
Dosyalarınızda hiç bir değişiklik yapmadığınız halde durup dururken bu tarz hatalar almanız çoğunlukla sunucu (hosting) kaynaklı olabiliyor.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir