Ziyaretçiler başlık oluşturduğunda yöneticiye ve moderatöre bildiri gitmesi

phpBB 3.3.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
recepayyildiz
Kayıtlı Kullanıcı

Ziyaretçiler başlık oluşturduğunda yöneticiye ve moderatöre bildiri gitmesi

Mesaj gönderen recepayyildiz »

Merhaba,
yeni kurulumu yapılan Phpbb forum sitemizde üyeler başlık oluşturduğundan, o forumun modülatörüne ve site yöneticisine bildiri gitmesi için ne yapabilirim. Ayarları çok karıştırdım ama bulamadım.

Şimdiden teşekkürler,
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: Ziyaretçiler başlık oluşturduğunda yöneticiye ve moderatöre bildiri gitmesi

Mesaj gönderen copyas »

recepayyildiz yazdı: 29.01.2020, 09:48 ... üyeler başlık oluşturduğundan, o forumun modülatörüne ve site yöneticisine bildiri gitmesi ...
Ziyaretçiler mi üyeler mi ? Forumunuza üye olmayan birinin başlık açabiliyor olması biraz uğraştırıcı olur sanki.

Üyeler açısından cevap vereyim :
  1. Açılan başlıklar onaya tabi değil ise
  2. Açılan başlıkların moderatör veya yönetici onayından sonra yayınlanması
1.durum için sadece forum aboneliği yapmanız yeterlidir. Bu sayede ilgili forumda açılan başlıklar sonrasında e-posta ile bildirim alabilirsiniz. Aynı zamanda forum bildirimi de alabilirsiniz. Bildirim ayarlarından tercih seçimi yapılabilir. Ayrıca bu işlem için moderatör ya da yönetici olmaya gerek yoktur. Herhangi bir kullanıcı da forum aboneliği yaparak, ilgilendiği forumda yeni başlık açıldığında haberdar olabilir. Moderatör ve yöneticiler bütün forumlara abone olursa her başlıktan haberi olmuş olur.

Forum aboneliği için her forumun altında "Foruma abone ol" butonu vardır.

2.durum için forum izinlerinden ayar yapmanız gereklidir. Varsayılan grupları ya da kendi oluşturduğunuz grupları kullanarak, "Onaylama olmadan mesaj gönderebilir" seçeneği ile bu işlemi halledebilirsiniz. Bu işlemi bütün kayıtlı kullanıcılar için yaptığınızı kabul edersek ;

YKP > İZİNLER > Grup forum izinleri > Kullanıcı grubunu incele ( Kayıtlı Kullanıcılar ) > Bir forum seçin > İzinleri ayarlayın

İzinleri ayarlamak için : hazır izin rollerinden birini "gelişmiş izinler" butonu ile inceleyebilirsiniz ya da kendi izin rolünüzü kendiniz oluşturabilirsiniz.

Detaylı bilgi için phpBB3 İzinleri makalesini okuyunuz.
recepayyildiz
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen recepayyildiz »

merhaba,
konu ile ilgilenip hızlı dönüş sağladığınız için teşekkürler. anlattığınız gibi kontrolleri deniyorum şimdi.
salaranprensi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen salaranprensi »

Konuyu hortlatıyorum ama aynı sıkıntıyı bende çekiyorum. Üyelerin açtığı konular onaya düşüyor. Bir türlü bu ayarı bulamadım. Üyelerin açtığı konuları moderatör veya admin onaya düşmesin istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.

“3.3.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir