Merhaba
Sıfır kurulum yaptım, kategorileri vs belirledim. Şimdi tüm kullanıcılar istedikleri mesajı silebiliyorlar. Nasıl bir izin ayarı yapmam gerekiyor? Yeni kayıt olan biri bile eski bir mesajı silebiliyor şu an.
Kullanıcılar tüm mesajları silebiliyor
Re: Kullanıcılar tüm mesajları silebiliyor
Kullanıcı grup izinlerinden mesaj silme özelliğini pasif hale getirmeniz gerekiyor.
Kişisel Blog CEO Founder and Webdeveloper
Grup izinlerinde öyle bir şey bulamadım ama forum izinlerinde bir yerde Kayıtlı Kullanıcılar vardı, onu kaldırdım, şu an sorun yok gibi. Sıfır kurulumda neden böyle bir şey yaptı anlamadım. Buradan indirp kurdum halbuki. Acaba forumları oluştururken mi bir şey yaptım?
Şöyle yaptım:
Forumlar > Forum Tabanlı İzinler > Forum Moderatörleri kısmına girdim. Orada Gruplar bölümünde Yöneticilerin altında nedense Kayıtlı Kullanıcılar da vardı. Onu İzinleri Kaldır deyip kaldırdım. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama şu an sadece kendi mesajlarını silebiliyorlar.
Forumlar > Forum Tabanlı İzinler > Forum Moderatörleri kısmına girdim. Orada Gruplar bölümünde Yöneticilerin altında nedense Kayıtlı Kullanıcılar da vardı. Onu İzinleri Kaldır deyip kaldırdım. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama şu an sadece kendi mesajlarını silebiliyorlar.
YKP > İZİNLER > FORUM TABANLI İZİNLER > Grup forum izinleri > Kayıtlı kullanıcılar > Forumları seçin > Gelişmiş izinler > Kendi mesajlarını kalıcı olarak silebilir > Hayır

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir