Herkese merhaba phpbb forumu yeni kullanmaya basladim ve stil yüklerken bir sorun olustu... forumu açmak isteyince asagidaki hatayi veri,yor... Lütfen ne yapmam gerektigini anlatiymisiniz...
Simdiden tesekkürler...
phpBB : Critical Error
Could not open sslmd template config file
DEBUG MODE
Line : 361
File : functions.php
Slm... Stil yüklerken sorun oldu... Acil Yardim...
Slm...
Database nasil baglanacagim bir türlü yapamadim..
http://www.siteadi.com/forum
olarak ayarli ama gerisinde ne yazmam lazim birtürlü bulamadim... Database nasil baglancam detayli anlatirsanazi sevinirim...
lginize tesekkürler...
Herşeyi denediyseniz database'inize bağlanarak (phpmyadmin yoluyla) database'inizinin içinden phpbb_config tablosunu seçin. Ardından üst menüden tara düğmesine basın.
Çıkan ekranda 2'nci sayfada olabilir, default_style yazan yerin sol hizasındaki kalem işaretine basarak oradaki değeri 1 olarak işaretleyin..
Bu durumda forum varsayılan teması 1 no'lu subsilver teması olarak değişir. (by cupra)
Phpmyadmin Db görüntüsü
Database nasil baglanacagim bir türlü yapamadim..
http://www.siteadi.com/forum
olarak ayarli ama gerisinde ne yazmam lazim birtürlü bulamadim... Database nasil baglancam detayli anlatirsanazi sevinirim...
lginize tesekkürler...
Herşeyi denediyseniz database'inize bağlanarak (phpmyadmin yoluyla) database'inizinin içinden phpbb_config tablosunu seçin. Ardından üst menüden tara düğmesine basın.
Çıkan ekranda 2'nci sayfada olabilir, default_style yazan yerin sol hizasındaki kalem işaretine basarak oradaki değeri 1 olarak işaretleyin..
Bu durumda forum varsayılan teması 1 no'lu subsilver teması olarak değişir. (by cupra)
Phpmyadmin Db görüntüsü
phpmyadmin bağlantısını hosting firmandan öğrenmelisin. onlar sana bu konuda bilgi vermeliydiler.
bizim yapabileceğimiz bir şey yok database bağlantı adı, şifresini bulup phpmyadminden değiştirmen gerekir.
bizim yapabileceğimiz bir şey yok database bağlantı adı, şifresini bulup phpmyadminden değiştirmen gerekir.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir