örnekte göreceğiniz sitedeki shop modunda efekt dükkanı diye bir yer yazıyor.points yada cash modda kazandığın puanlarla shop mod da değişik şeyler satın alabiliyoruz tamam.
Ama bu adreste o puanlarla
Yazı Rengi Satın Alma: Sarı,Turuncu,Kırmızı,Koyu kırmızı,Kahverengi,Koyu mavi vb...
Nickin için Parlaklık Satın Alma:Sarı,Turuncu,Kırmızı,Koyu kırmızı,Kahverengi Mavi vb..
Nickin İçin Gölge Satın Al:Sarı,Turuncu,Kırmızı,Koyu kırmızı,Kahverengi,Mavi vb..
ve bunun gibi birçok şeyi o puanlarla satın alıp kullanabilme diğer üyelerden farklı özelliklere sahip olma şansı var.Hatta puanlarıyla kullanıcı adını değiştirme yazdığın mesajlardaki başlıklarını ve mesajını değiştirme şansı bile var.
ben modu araştırıp modu indirdim.Yalnız bir sorunum var.Bende bu renkleri kullanmak için puana gerek yok mesaj yazarken o renkler zaten çıkıyo.
Başlığı ve mesajı zaten kullanıcıların düzeltme yetkisi var.Yani modu kursam boşamı kurmuş olurum.
Birde modun Türkçesini bulabilecek arkadaşalr olursa memnun olurum.
Örnek site adresi : http://www.portalkolik.com/shop_effects.php
kullanıcı adı:deneme2
şifre :deneme2
(Lütfen şifreyi değiştirmeyin)
Özelliği kendi gözünüzle görünce daha iyi anlayacaksınız.Orda yazan özelliklerin çoğu zaten bende açık yani kurarsam ben bu modu nasıl olacak.Açıkken kapanacak mı.O renkler yoksa fazladan renk kullanma özelliğimi katacak bu siteye.
Shop modda (Efekt Satın Alma)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir