Lottery Mod Sorunu

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Lottery Mod Sorunu

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Siteme ilk defa Lottery Mod yükledim... Düzgün çalıştığını düşünüyordum admin panelinden falan ayarlar yapılabiliyordu. Fakat çekiliş zamanı geldiğinde kimin kazandığını öğrenmek için lottery yazısına tıkladığımda şu bilgiyi alıyorum:

users tablosundan bilgi alınamadı. HATA!

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'user_items' in 'field list'

SELECT `username`, `user_items` FROM phpbb_users WHERE user_id='2'

Line : 174
File : lottery.php

Users tablosunu araştırdım ama bulamadım. Pek anlamadığım için de fazla karıştırmak istemedim.. Umarım yardımcı olabilirsiniz...Teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

sql sorgulsunu çalıştırmamıssın.
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sorguyu yanlış veritabanında çalıştırmışım :roll: Teşekkürler :)
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kod: Tümünü seç

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_cost', '1');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_ticktype', 'single');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_length', '500000');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_name', 'Lottery');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_base', '50');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_start', '0');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_reset', '0');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_status', '0');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_items', '0');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_win_items', '');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_show_entries', '0');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_mb', '0');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_mb_amount', '1');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_history', '1');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_currency', '');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_item_mcost', '1');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_item_xcost', '500');

INSERT INTO `phpbb_config` (config_name, config_value) VALUES ('lottery_random_shop', '');
Şu sorguyu yapmak istediğimde şu hatayı alıyorum... Acaba neden?

Kod: Tümünü seç

Hata

SQL sorgusu:

INSERT INTO `phpbb_config` ( config_name, config_value )
VALUES (
'lottery_cost', '1'
);

MySQL çıktısı: Yardım
#1062 - Duplicate entry 'lottery_cost' for key 1 
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir