Admin Panelden SQL

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
madozan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Admin Panelden SQL

Mesaj gönderen madozan »

ya arkadaşlar admin panelden sql sorgusu yapmamız için bi mod olabilirmi ? sürekli phpmyadmin e girmek çok yoruo :D
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

ben sql kodu eklemek için hiç girmedim phpmyadmine :)

http://www.phpbbstyles.com/sql.php yi girip kodları o alana yapıştırıyorum,verdigi sql.php yi ftp ye atıp siteme giriş yapıyorum ve sql.php yi çalıştırıyorum yani http://www.sitem.com/sql.php şeklinde çalışıtırıyorum.sql kodları yüklenmiş oluyor ve sql.php yi siliyorum ftp den...bitti :D
madozan
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen madozan »

wow süper :D saolasın
Kullanıcı avatarı
megaplatform
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen megaplatform »

dostum cok sağolasın tamda aradıgım şeydi :wink:
fatihbaz

sizlerde sagolun dostlar ;)

kolay gelsin....
aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aykarama »

iyi güzelde sayın kardeşim bende uzun süredir dediğini kullanıyorum ama bazen site çalışmıyor ve tam mod kuracakken ortada kalıyoruz yani eninde sonunda phpmyadmine seve seve gitmek zorunda kalıyoruz.
fatihbaz

çalışmadıgına hiç şahit olmadım ama orasıda bi sitedir ve hata veriyor,arasıra çalışmıyor olabilir,ona bişey diyemem.ben sadece kullandıgım yöntemi anlattım.... :)
Echo
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Echo »

çok güsel bir paylaşım çok saol...
aykarama
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen aykarama »

sen beni anlamıyorsunki bende aynı yöntemi kullanıyorum ama bazen phpmyadminede yolum düşüyor demek istedim doğru site arada sırada arıza veriyor ama nednse tamda mod kurarken işte bu olduğunda cpanelden yapıyoruz demek istediğim yani kullandığın yöntem doğru ve en iyisi .....bilmem anlatabildimmi...
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 1 misafir