Farklı Bir Avatar Galerisi

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
memo
Kayıtlı Kullanıcı

Farklı Bir Avatar Galerisi

Mesaj gönderen memo »

Arkadaşlar benim forum içersinde bulunan avatar galerisinin farklı bir moduna ihityacım war. Şu an site içerisine entegre edilmiş olan galeri bozuk vaziyette. hiçbir türlü sorunu gideremedim. Sizden ricam eğer elinizde warsa veya bildiğiniz bir sitede warsa lütfen bana bildirin.

İlginize şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Galeri bozuk derken? images/avatar/gallery klasörünüb içerisine avatarları klasör halinde göndermeniz gerekmektedir.Ayrıca bu bozukluk yüklediğiniz MOD lardanda kaynaklanıyor olabilir.Örneğin Birthday (Doğum günü) MOD'u nı hatalı yüklemiş olabilirsiniz veya Gender (Cinsiyet) modu gibi usercp_avatar.php dosyasını kontrol edin.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
memo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen memo »

profile_addbody.tpl - usercp_register.php - profile.php - usercp_avatar.php - profile_avatar_gallery.tpl ve hatta şu an ismi aklıma gelmeyen 10larca dosya değiştirdim sıfır phpBB'den fakat bir türlü sorun giderilemedi.

Bende eğer farklı bir avatar galerisi modifikasyonu warsa bana yardımcı olmanızı isterim.
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir