Forum İkon için ufak bir istek

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Forum İkon için ufak bir istek

Mesaj gönderen Kara Murat »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Foruma forum icon modunu kurdum ancak ikonların yanına (resimdeki gibi) dikine beyaz bir çizgi çekmek istiyorum..Bilgi verevilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yokmu cevap verebilecek bir arkadaş...
Ridder
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ridder »

ben yeni uyeyim ve bunun forumda nerde oldugunu biliyorum

bazi arkadaslara hak veriyorum biraz arama yapsan hemen karsina cikacaktir
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

+1 Ridder
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Ridder yazdı:ben yeni uyeyim ve bunun forumda nerde oldugunu biliyorum

Tamam sayın ridder madem yeni üyesin ben bulamadım bana bir link verde bende bulayım öyle buraya gelip işkembeden sallamakla olmuyor.Bu ilk mesajın ama hemen şimşekleri çekmeyi biliyorsun..Linki bekliyorum..
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Evet laf olsun diye konuşan boş arkadaşlarım.Nerelerdesiniz hala arıyormusunuz yoksa ?? Aramanız bayagı uzun sürdü sanırım.Benim vaktim bol bekliyorum.Hadi bakalım forumdaki yerini gösterinde görelim...
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

karamurat bey ne olursa olsun bu şekilde kınayıcı veya tartışma ortamı cıkaracak şekilde insanlara hitap etmeyiniz.sorunuzun cevabına gelince oraya durduk yere beyaz çizgi çekemezsiniz yanlızca sol tarafta olan iconların yanına index_body.tpl dosyasında editleme yaparak yeni bir <td>forum_icon_kodları_buraya_ekle</td> olşturunuz ve forum icon kodlarının bunlrın arasına eklerseniz istediğiniz gibi olur.

Not: profilinizdeki site şu anda açılmadığı için bakamadım
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tomerec yazdı:karamurat bey ne olursa olsun bu şekilde kınayıcı veya tartışma ortamı cıkaracak şekilde insanlara hitap etmeyiniz.sorunuzun cevabına gelince oraya durduk yere beyaz çizgi çekemezsiniz yanlızca sol tarafta olan iconların yanına index_body.tpl dosyasında editleme yaparak yeni bir <td>forum_icon_kodları_buraya_ekle</td> olşturunuz ve forum icon kodlarının bunlrın arasına eklerseniz istediğiniz gibi olur.

Not: profilinizdeki site şu anda açılmadığı için bakamadım
Sevgili tomerec...
İnanın bana aramadan veya araştırmadan kesinlikle konu açmıyorum.Bu sorumun cevabını bulmak için phpbbturkey bölümünde bakmadıgım Forum icon konusu kalmadı ancak daha önce bu şekilde bir sorun yaşayan olmadıgı için sanıyorum, aradıgım sorunun cevabını bulamadım.Dolayısı ile bende mod yardım bölümüne cevap bulabilecegim düşüncesi ile sorunumu bildirdim.Ancak bazı arkadaşlar Konuyu bilip bilmeden,daha selam bile vermeden ilk mesajında kalkıp beni eleştirmiş.Beni rahatsız eden Sanıyorum anlattıgımı bile anlamadan açtıgım konuya muhalefet olunması.Madem arkadaş yeni üye o bile bu sorunun cevabını arama yaparak bulabiliyor.Bende bu iddasını ispatlamasını istiyorum.Öyle millete çamur atmakla olmuyor..
Madem böyle bir iddası var kanıtlasın bende ondan özür dileyeyim.Ancak bulamassa bende kendisinden bir özür bekliyorum..
Ben php forumlarında arama yaparken ve kendi forumumda üyelere arma fonksiyonunun nasıl kullanılacagını anlatırken bazı ismi lazım olmayan arkadaşların bana bu şekilde mesaj atması oldukça moralimi bozdu.Herneyse yardımın için çok teşekkür ederim ama ben zaten burda açtıgım konun cevabını araştırark buldum forum icon 1.0.4 sürümünde çizgi orjinal halinde var sanırım mod yazarı forum icon en son sürümğnde bu çizgiyi bilinçli olarak kaldırmış.Ama yinede cevabın için teşekkürler ....
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Nerdeyse 4 ay oldu hala link gelmedi...
Arkadasım bir özür istiyorum...Zormu geliyor ?
Milleti eleştirmek bu kadar kolaysa bir özür dilemekte bu kadar zor olmamalı...
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

o özürü bizim dilememiz değil, senin dilemen gerekli ! milleti küçük düşürmekten hoşlanıyor musun ? önce kimseyi incetmeden istek yapmasını öğren..
Kara Murat
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Forum İkon için ufak bir istek

Kara Murat yazdı:[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Foruma forum icon modunu kurdum ancak ikonların yanına (resimdeki gibi) dikine beyaz bir çizgi çekmek istiyorum..Bilgi verevilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Dikkatini çektimi bilmiyorum fakat yukarda yani üst kısımda sormuş oldugum soru gayet kibarcaydı...
Ancak bazı arkadaşlar yani işgüzarlar demem gerekir sanırım daha ilk mesajında bir merhaba bile demeden kalkmış açtıgım konu hakkında arama yapmamı söylemiş...
Ve ortadan kaybolmuş 4 aydır tek bir mesaj bile atmamış...
Bende diyorumki ben arama yapmadan konu açmam yani bulamadıgım bir konu olursa yardım almak için bilen arkadaşlara danışırım...
Benim lafım, phpBB Türkiye Foruma sadece bana laf sokmak için üyelik açan ve sonra birdaha ortalarda görünmeyen şahsiyete...
Ben özür dilemeye hazır oldugumu söyledim eger yazılarımı dikkatli okursan...
O yüzden burda olayı bilmeden, anlamadan kimsenin avukatlıgına soyunmana gerek yok...
Sadece bu arkadaşın laf olsun torba dolsun diye atmış oldugu bu mesaj için bir özür istiyorum..
Tabi eger şu avukatlıgını yapmış oldugun 2 hesabın sahibi sen degilsen sayın f-u-r-k-a-n....
Yoksa nediye elini taşın altına sokasınki...
Böyle gereksiz mesaj atanlara ibret olsun diye özür bekliyorum.. Yoksa kimseyi küçük düşürmek gibi bir maksadım yok..
Eger Özür dilemeyi küçük düşmek olarak görüyorsan Sana hayatta başarılar dilerim... :idea:
acemi_77
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen acemi_77 »

hakkaten tuhaf bi durum var
madem forumda mevcut verin bi link o zaman
zaten burada arama yapınca istediğin sonuçlar çıkmıyo
bulan kişi o zaman linki atsın yada konuşmamalı bence
eğer bir laf ediyorsan belgesinide sunacaksın...
Kullanıcı avatarı
phpBB-TR
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen phpBB-TR »

Kara Murat yazdı:

Evet laf olsun diye konuşan boş arkadaşlarım.Nerelerdesiniz hala arıyormusunuz yoksa ?? Aramanız bayagı uzun sürdü sanırım.Benim vaktim bol bekliyorum.Hadi bakalım forumdaki yerini gösterinde görelim...
son paragrafta biraz da olsa küçük düşürücü konuşmaların var..
yoksa isteğine ben birşey demedim..
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir