Kayyo Bu son 2 gün içinde Çok ağırmı çalışıyo ?

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kayyo Bu son 2 gün içinde Çok ağırmı çalışıyo ?

Mesaj gönderen atilimtosun »

Beyler sitemde bi ağrılık anlaatamam Acaba sorun genelmi yoksa kullandığım ağır kodlardan olduğunu düşünüyorumona göre müdahele edeceğim

Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinrim saygıolarla...
Kullanıcı avatarı
sibel.ulas
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sibel.ulas »

kayyoda sorun olduğundan yakınan senden başkalarınıda görmüştüm.

Kullandığın kayyo mail ile mail atarsan cevap yazarlar yüksek ihtimal. Bana gecenin saat 4'dünde 20 dk cevap yazıyorlar.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

kayyo çok ağır, tabi kodlarında etkisi vardır ama kayyo artık kendini zor kaldırıyo valla...
Kullanıcı avatarı
LeBron
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen LeBron »

Ücretsiz forumlarda artan veritabanı nedeniyle karşılaşılan sık sorunlardan biri. Bu ücretsiz forumların çilesini çekmektense aylık 10 ytl ayırır ücretli bi host alırım. Biraz cesaretli olun. İleriye yönelik birşeyler yapmak istiyorsanız ücretli bir hosta ve güzel bir içeriğe sahip olmalısız. Bizlerde ücretsiz forumlar kullandık ama elde var sıfır.
Kullanıcı avatarı
atilimtosun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen atilimtosun »

LeBron yazdı:Ücretsiz forumlarda artan veritabanı nedeniyle karşılaşılan sık sorunlardan biri. Bu ücretsiz forumların çilesini çekmektense aylık 10 ytl ayırır ücretli bi host alırım. Biraz cesaretli olun. İleriye yönelik birşeyler yapmak istiyorsanız ücretli bir hosta ve güzel bir içeriğe sahip olmalısız. Bizlerde ücretsiz forumlar kullandık ama elde var sıfır.
Ewt kesinlikle +1111

Fakat lakin paralı domaine geçmeden önce kayyo sıkıntısını yaşamakta fayda var sitenin tam anlamıyla veritabanı işlemleri ve görünüm açısından çok faydalı bi kaynak kayyo

saygılar...
Kullanıcı avatarı
XyronZ
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen XyronZ »

Son zamanlarda kayyo çok yavaş...
Şu lise bi bitsin paralı hosta geçcem :).
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
# "Heroes of Might & Magic" TR Forumu
cfb
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cfb »

Kayyo'daki yavaşlık sorunu son bir kaç gündür ortaya çıkan aşırı yoğunluktan kaynaklanıyordu, şu an bu sorunlar giderildi. En az eskisi kadar hızlı durumda.
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

cfb yazdı:Kayyo'daki yavaşlık sorunu son bir kaç gündür ortaya çıkan aşırı yoğunluktan kaynaklanıyordu, şu an bu sorunlar giderildi. En az eskisi kadar hızlı durumda.
Hiç de bile
Bu kayyo ne zaman düzgün olacak bilmiyorum bende adı çıkmış 9 a inmez 8 e desteği çok iyiydi ilk zamanlar şimdi atılan maillere hiç cevap yok belki leride düzelir ama o zamanda paralıya dönerler heralde bu karizmaylada hiç sanmam kimsenin oradan host alacağını yazık bari bu bedava işini suyu çıkmadan kesselerdi eski üyelerini koruyarak aynen http://www.pandela.com un yaptığı gibi
benim düşüncem site tutarsa paralı hosta geçmekti ama bu durumda en yakın zamanda ya bi host almak yada bu işleri bırakmak
saygılarımla
cfb
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cfb »

er-13 yazdı:
cfb yazdı:Kayyo'daki yavaşlık sorunu son bir kaç gündür ortaya çıkan aşırı yoğunluktan kaynaklanıyordu, şu an bu sorunlar giderildi. En az eskisi kadar hızlı durumda.
Hiç de bile
Bu kayyo ne zaman düzgün olacak bilmiyorum bende adı çıkmış 9 a inmez 8 e desteği çok iyiydi ilk zamanlar şimdi atılan maillere hiç cevap yok belki leride düzelir ama o zamanda paralıya dönerler heralde bu karizmaylada hiç sanmam kimsenin oradan host alacağını yazık bari bu bedava işini suyu çıkmadan kesselerdi eski üyelerini koruyarak aynen http://www.pandela.com un yaptığı gibi
benim düşüncem site tutarsa paralı hosta geçmekti ama bu durumda en yakın zamanda ya bi host almak yada bu işleri bırakmak
saygılarımla
Kayyo'ya ne zaman ve nasıl bir mail attınız da cevap alamadınız?
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

Dün gece 1 de attım en son ve siteyi belirli bir tarihe alabilirmisiniz dedim ne olumlu ne olumsuz bi cevap gelmedi ondan öncede sitede aşırı yavaşlama var dedim nedir durum dedim onada bişey gelmedi ve buna benzer
hayırdır neden sordun ?
Kullanıcı avatarı
er-13
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen er-13 »

Yaşasın :D sorun düzelmiş bu benim ikinci dileğim oluyor tekrar aynı şeylerle karşılaşmayız umarım bakım yada onarım olacağını önceden bilgilendirseler keşke kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

cfb arkadaşımız kayyo.com yetkilisidir.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

kayyo yetkilisi arkadaşımızdan bizi bilgilendirmesini rica ediyorum, kaç adet phpbb forum kuruldu, forum db büyüklüğü ne boyuta ulaştı vb. verilebilecek bilgileri paylaşırsa ne kadar büyük bir işle uğraştıklarını anlamamıza yardımcı olur.. destek isteyip cevap alımadığında ve bunun sonucunda sitem edilmemeli, bu karşılıksız yapılan bir iştir aynı bu sitede olanlar gibi. kayyo yu kendi adıma kutlarım, birçok ihtiyacı karşılıyor. umarım uzun soluklu bir durum olur. :wink:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

bende kutluyorum, ama arasıra krize sokuyor valla... :D :D :D :D :D
cfb
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cfb »

cupra yazdı:kayyo yetkilisi arkadaşımızdan bizi bilgilendirmesini rica ediyorum, kaç adet phpbb forum kuruldu, forum db büyüklüğü ne boyuta ulaştı vb. verilebilecek bilgileri paylaşırsa ne kadar büyük bir işle uğraştıklarını anlamamıza yardımcı olur.. destek isteyip cevap alımadığında ve bunun sonucunda sitem edilmemeli, bu karşılıksız yapılan bir iştir aynı bu sitede olanlar gibi. kayyo yu kendi adıma kutlarım, birçok ihtiyacı karşılıyor. umarım uzun soluklu bir durum olur. :wink:
Maalesef bu tür bilgileri size ulaştıramıyorum. Sadece şunu söyleyebilirim, istatistiki bilgilerini çıkarmakta zorlanacağımız kadar hızlı değişiyor rakamlar. Kullanıcılarımıza da hak veriyoruz çoğu zaman, yaşanan sorunlar onların suçu değil, ancak bilmeliler ki biz de bu konuda gereken öz veriyi sonuna kadar gösteriyoruz ve ortaya çıkan sorunların çok büyük bölümü, kötüye kullanımdan kaynaklanmakta. Bunun da önüne geçebilmek için gerekli çalışmalarımız devam ediyor.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir