hackerlara karşı bir mod

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

hackerlara karşı bir mod

Mesaj gönderen viper_aykiri »

arkadaşlar benim aklıma şöyle bir şey geldi güvenlik için hayalet gibi olmak istiyorum mesela adım mail adresim görünmeyecek gönderdiğim mesajlarda kimin gönderdiği görünmeyecek sadece kullanıcıların mesajları görünecek hem bu sayede hackerlar da sitemi patlatmak için biraz daha uğraşacak hatta brlkide patlatamayacak yardımlarınız için saolun acaba böyle bir mod varmı yada buna benzer bir şey yapmış olan yardımlarınızı bekliyorum
Kullanıcı avatarı
savas146
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen savas146 »

vallahi çok şey istion :lol:
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

trackerde kursan o dediğinide yapsan her seyi yapsan yeni siteni hacklerler.o bakımdan en iyisi hergün düzenli yedek almak yada günlük yedek alan bir servere geçmek..

ama önlem için

tracker ve phpbb sectury kurabilirsin
viper_aykiri
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen viper_aykiri »

tarackerın son sürümü yüklü ama sitem yine hacklendi yedek var ama adam direkt beni engellemiş bende dosyaları sildim düzeltene kadar forum kapalı istediğim tek şey ne olursa olsun sitem de benle ilgili hiçbir şey olmasın
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

seninle ilgili ne olursa olsun hacklenirsin açıkları kapatamazsın sen en iyisi günlük yedek alan hostta geç
musetr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen musetr »

sağlam server en önemlisi buda türk hostlarda pek yok onun için sırf server çürük die host değiştridm
ki iide yaptm yabancı hostalar inan daha güwenli ve hızlı hzimet weriolar
ki host alırken sanki siteye üye olmuş gbydi anında açıldı 1sn bile geçmedne hemen açıldı

php sürümn serverdaki da etkilo olabilir tabi
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir