mod kurulumu ve ftp sorunları???

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
pipisannis
Kayıtlı Kullanıcı

mod kurulumu ve ftp sorunları???

Mesaj gönderen pipisannis »

arkadaşlar kusuruma bakmayın ama bilmiyorum işte n yapayım.

şimdi mod kuracağım ama bazı sorunlar var.

1- istediğim modu buldum kurulum dosyasını açtım türkçe yazıyor zaten anlamayacak bişi yok ama çözemediğim şu bu kodları ftp içindeki dosyalarda mı kurmalıyım? Eğer öyle ise,

2- ben cuteftp7.0 ile çalıştım orada sayfa 3 ana bölüme ayrılıyor üst soldaki kısımdan dosyaları seçip hemen sağındaki alana taşıyor oradanda seçtiğim dosyayı alttaki uzun alana download ediyor şimdi hangi alanda modları değiştirmeliyim.

3- modları değiştirmeden yedekleme yapın diyor. ben lycos a kurdum siteyi yedeklemeyi nasıl yapmalıyım?

4-çalıştığım pc win 98 phpbb dosyası içindeki " örnek admin dosyası içindeki dosyaları" açmıyor. daha doğrusu uygun programı seçindiyor. hangi programı yüklemeliyim.

uzun oldu galiba ama bu sorunları çözebilirsem size minnetter kalacam wall.

NOT: dün sabaha kadar sitede arama yaptım derdime derman olacak konuları bulamadım.
pipisannis
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen pipisannis »

******* yazdı:Yaptığın hata bitmemiş bir forum sistemini önceden host'a atman, tüm işlemleri kendi makinende kurduğun server'da yapıp, en sonunda atarsan çok daha kolay olur.

Senin PC ve uzak host'taki dosya ve dizin sistemi tamemen aynı olur, tüm mod ekleme ve güncellemeleri kendi PC'indeki sisteminde yaparsın. Sorun yoksa da uzak host'a değişen dosyaları atar, eklenen veritabanlarını yazarsın.
hatayı yapmışız birkere bunu düzeltmenin bir yolu yokmudur? bu haliyle nasıl mod ekleyeceğim ?
Kullanıcı avatarı
devilakin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen devilakin »

cuteftp7.0 yi daha önce kullanmadığım için bilmiyourum

Ancak ftp üzerindeki dosyayı değiştirmek zorunda değilsin yani değiştireceğin dosyayı bilgisayarını al ve 2 tane kopyasını oluştur (böylece biri yedek olur) diğerini aç uygun programı seçin diyor Listeden Notpad ile açarsan olur. yada worlpad de olur. yani bunun için ayrı bir programa ihtiyacın yok.
Daha sonra zaten gerisini yaparsın. Değiştirdiğin dosyaları Ftp de dulunan dosyalarla değiştir bir hata ile karşılaşırsan aldığın yedeklerle tekrar değiştirirsin. Olur biter işte :wink:
Dünya karşılaştığın fırtınalara değil gemiyi limana yaklaştırıp yaklaştırmadığına bakar
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir