Zengin yazı Editörü ?

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
fth1903
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Zengin yazı Editörü ?

Mesaj gönderen fth1903 »

Arkadaşlar 2 tane buldum fakat bunlar istediklerim değil.
Birisi; wysiwyg isminde bir editor. Güzel hoş Şuan bunu kullanıyorum ama İstediğim zengin yazdı editörü değil. Mesala Bir yerden alıntı yapmak yerine aynı asp uzantılı bir forum olan webwizforum daki gibi veya vbulletindeki gibi Alıntı yapıcağım yeri kopyala yapıştır yaptığımda resimlerin ve linklerin aynı şekilde kopyalanmasını istiyorum.

Böle bir zengin yazdı editörü bilen varmı? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

vbulletin bu özelliği ajax ' la sağlanıyordu .. phpbb için ajax hack sitemizde mevcut.
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
fth1903
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fth1903 »

Saol mirach .. Bana tam bi link verebilirmisin ? ben onu şuan phpbbhack den aramaya kalksam bulamam :) Yardımcı olursan sevinirim .. Ayrıca sonuçta bir Mod kullanıcaz yani..
Kullanıcı avatarı
fth1903
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fth1903 »

bunun haricinde sql tablosu yaratmıyacağımız sadece basit mod kodlarıyla html editörünü değişitirebiliceğimiz modlar varmı ?
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir