Merhaba arkadaşlar. Forumumda çözemediğim 2 olay var.
Birincisi, Alt forumlar modu ile ilgili. Forumumda NEFRİT'in paylaştığı Easy Sub Forum / Kolay Alt Forum modu kurulu. Güzelcene kurdum ve problemsiz çalışıyor. Çarşaf(uzun) gibi forumu da yaptım şimdi. Sonradan bir alt kategori ekliyorum. Dolayısıyla onu en sona atıyor otomatikman. Ama onu sonradan ne aşağıya taşıyabiliyorum ne de yukarıya. Alt forumlarda Aşağı taşı ve Yukarı taşı olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim? Çözemessemde başka alt forum mod'u öneriyor musunuz?
İkincisi ise, moderatörler için sadece onların görebileceği kategori açtım. Forum izinlerinden herşeyi Mod yaptım. Fakat Admin olarak ben görüyorum ama moderatör arkadaş göremiyor. Onu o foruma moderatör yaptıgım zaman görebiliyor. Şimdi görebilmesi için her moderatörü oraya moderatör olarak mı atıyacagım? Yoksa bu bir hata mı? Nasıl çözebilirim.
Yaşadığım sorunlar bunlar arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim..
SubForum ve Forum izinlerinde Hata
1. sorunu tam anlamadım ama 2. sorun normal bişey moderatörlük sadece izin verdiğin yerlerde geçerlidir, eğer sadece moderatörlerin görebilceği yer istiyorsan ya o foruma da tüm diğer bölümlere yaptığın gibi mod atayacan hepsini yada bir grup oluşturup tüm modları o gruba alıp forumu görme izninide sadece o gruba vereceksin.
Anladım pikachu teşekkür ederim.
İlk sorumda şu arkadaşım. Normal forum düşünelim. Orjinal phpBB de forum yapiyoruz.
phpBB Turkey' den örnek veriyorum. Mesela,
phpBB Modifikasyonları
| MOD Duyuruları
| MOD Destek
| MOD İstekleri
| PreMODlar & Yapım aşamasındaki MODlar
Değil mi? Ben burda Mod isteklerini Mod destegin üzerine taşıyabiliyorum. Yukarı al diyerek. Orası tamam orda sorun yok. Fakat Söyledigim Alt forumu kurdum diyelim şimdide.
phpBB Modifikasyonları
| MOD Duyuruları
| MOD Destek
- CTracker Mod Destegi
- Attachment Mod Destegi
| MOD İstekleri
şöyle bir MOD Destek Forumuna alt kategori oluşturdum diyelim. Şimdi ben burda Attachment Mod Destegi CTracker Mod Desteginin üzerine alamiyorum. Yukarı taşı dedigim zaman işlemiyor komut. Bunu mod desteklemiyor mu yoksa kurar ken mi hata yaptım? Birde şöyle birşey var 3 kere kontrol ettim -kontrol ettim derken baştan kurdum- hiçbir değişiklik olmadı. Sizlerinde fikirini almak istedim..
Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkürler..
İlk sorumda şu arkadaşım. Normal forum düşünelim. Orjinal phpBB de forum yapiyoruz.
phpBB Turkey' den örnek veriyorum. Mesela,
phpBB Modifikasyonları
| MOD Duyuruları
| MOD Destek
| MOD İstekleri
Değil mi? Ben burda Mod isteklerini Mod destegin üzerine taşıyabiliyorum. Yukarı al diyerek. Orası tamam orda sorun yok. Fakat Söyledigim Alt forumu kurdum diyelim şimdide.
phpBB Modifikasyonları
| MOD Duyuruları
| MOD Destek
- CTracker Mod Destegi
- Attachment Mod Destegi
| MOD İstekleri
şöyle bir MOD Destek Forumuna alt kategori oluşturdum diyelim. Şimdi ben burda Attachment Mod Destegi CTracker Mod Desteginin üzerine alamiyorum. Yukarı taşı dedigim zaman işlemiyor komut. Bunu mod desteklemiyor mu yoksa kurar ken mi hata yaptım? Birde şöyle birşey var 3 kere kontrol ettim -kontrol ettim derken baştan kurdum- hiçbir değişiklik olmadı. Sizlerinde fikirini almak istedim..
Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkürler..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir