Toplu E-mail Gönderirken Hata Alıyorum

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
serhato6
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Toplu E-mail Gönderirken Hata Alıyorum

Mesaj gönderen serhato6 »

Merhaba üstatlar daha önce toplu e-mail gönderebiliyordum. Ama şimdi toplu mail gönder dediğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim ve neden kaynaklanmış olabilir.

Echec ! Errors :
You've reached your maximum daily quota : 150

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/h/a/m/hamsterclup/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 143

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/h/a/m/hamsterclup/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 145

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/apache/php/mmp_lib/php4u_mail.php:275) in /data/members/free/tripod/uk/h/a/m/hamsterclup/htdocs/admin/page_header_admin.php on line 146
Genel Hata
Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Mesaj gönderen Mirach »

herhangi bir modifikasyon yaptınız mı ? yaptığınız hangi değişikliklerden sonra bu hatayı aldınız ?

herhangi bir değişiklik yapmadıysanız host şirketinize bu durumu bildirin. smtp ayarlarınızdan kaynaklanmış olabilir.
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
serhato6
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sorunumu şu şekilde düzeltiyorum.

adminlere ve moderatörlere toplu mail gönderebiliyorum fakat tüm kullanıcılara gönderirken şu hatayı alıyorum..

DEBUG MODE

herhangi bir modifikasyon yapmadım.
Murat5
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Murat5 »

Bu hata aynı şekilde 3 forumumda da var. Çözümü yok bunun. Bunun yerine admin mail list modu yükle onun dosyasında değişiklik yap ve sana adres, adres2, adres3 şeklinde vermesini sağla yönetim panelinde(ben böyle yaptım). Mail göndereceğin zamanda arasında hazır virgüllü kopyala adresleri mailde kime boşluğuna yaz. Benim pratik çözümüm bu :lol:
Kullanıcı avatarı
Shady__Shark
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Shady__Shark »

ya da bir diğer çözüm olan SMTP yi kullan forumda arat bu sorun la ilgili binbir çeşit konu var. 8)
serhato6
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Sorun çözüldü. Modlarda hata varmış. Aynı hatayı alanlar için düzeltmeyi yazıyorum.

---------------------------------------------------------
Genel Hata

DEBUG MODE

--------------------------------------------------------------
yapmanız gereken.

/includes/emailer.php dosyasını açın, içinden şu satırları bulun

-------------------------------------------------------------------
// Did it work?
if (!$result)
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->use_smtp) ? 'SMTP' : 'PHP') . ' :: ' . $result, '', __LINE__, __FILE__);
}

----------------------------------------------------------------------------
Aşağıdaki satırın başına sadece // koymanız gerekiyor
----------------------------------------------------------------------------------
message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (

-------------------------------------------------------------------------------
Kodun Son hali böyle olmalı lazım

Kod:

// Did it work?
if (!$result)
{
//message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->use_smtp) ? 'SMTP' : 'PHP') . ' :: ' . $result, '', __LINE__, __FILE__);
}

----------------------------------------------------------------------------------

sorunum çözüldü tüm yardım etmek isteyenlere teşekkürler....
DR-Sefik
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen DR-Sefik »

Echec ! Errors :

bu sorun hostunuzdan kaynaklanmaktadir.Size günde 150 adet mail olarak sinirlandirmistir.
salvation
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen salvation »

serhato6 yazdı:Sorun çözüldü. Modlarda hata varmış. Aynı hatayı alanlar için düzeltmeyi yazıyorum.

---------------------------------------------------------
Genel Hata

DEBUG MODE

--------------------------------------------------------------
yapmanız gereken.

/includes/emailer.php dosyasını açın, içinden şu satırları bulun

-------------------------------------------------------------------
// Did it work?
if (!$result)
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->use_smtp) ? 'SMTP' : 'PHP') . ' :: ' . $result, '', __LINE__, __FILE__);
}

----------------------------------------------------------------------------
Aşağıdaki satırın başına sadece // koymanız gerekiyor
message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (

-------------------------------------------------------------------------------
Kodun Son hali böyle olmalı lazım

Kod:

// Did it work?
if (!$result)
{
//message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->use_smtp) ? 'SMTP' : 'PHP') . ' :: ' . $result, '', __LINE__, __FILE__);
}

sorunum çözüldü tüm yardım etmek isteyenlere teşekkürler....
Bu işlem sadece hatanın gösterilmesi engeller. Hata oluşmamasını engellemez.

if (!$result) koşuluna girerse zaten mail gönderilememiş demektir.
En son salvation tarafından 24.03.2007, 00:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

salvation doğru söylüyorsun kaç kere olmaz diye yazdım ama hata görmeyince sanki gönderilmiş sanıyorlar.

o satırlar kabaca, if le başlayan şayet mail gönderilemediyse bunu bildir demek içindir. // koyarak bize bildireceği satırı görmemiş oluyoruz hepsi bu. bu arama mailde gitmemiş oluyor tabiki.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Toplu E-mail Gönderirken Hata Alıyorum

Mesaj gönderen Dn_35 »

serhato6 yazdı:Merhaba üstatlar daha önce toplu e-mail gönderebiliyordum. Ama şimdi toplu mail gönder dediğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim ve neden kaynaklanmış olabilir.

Echec ! Errors :

bu bir sorun değil, hostun günlük maksimum 150 mail gönderebilme hakkı tanımış, sen aşmışsın hepsi bu.

Hostcunla görüş arttırsın.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir