Bir Temanızı SMF'ye Uyarladım. Nasıl İzin Alabilirim ?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bir Temanızı SMF'ye Uyarladım. Nasıl İzin Alabilirim ?
Arkadaşlar Ben Sanırım İsmi Acidtechbloodex Olan Kırmızı Siyahlı Temayı SMF'ye Uyarladım Acaba Yapımcısından Kullanmak Ve SMF Sitelerine Dağıtımını Yapmak İçin Nasıl İzin Alırım ?? Tabi Tema İmzasına Yapımcınında İmzasını Koyucam 

phpBB temaları imzaları silmemek kaydıyla dağıtımı serbesttir ama emeğe saygı açısından tema yapımsıyla irtibata geçiniz.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Dediğim Gibi Temanın Altına Yapımcınında İmzasını Koyucam Ama İngilizcem YokDn_35 yazdı:phpBB temaları imzaları silmemek kaydıyla dağıtımı serbesttir ama emeğe saygı açısından tema yapımsıyla irtibata geçiniz.

Arkadaşım Sende İlgin İçin Saol

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Hi,
yours acidtechbloodex temp ı adapt for smf but if you give permission ı want to scatter it but ı put your signature under the temp
Bi Arkadaşa Çevirttim
Saolun
Temanın Altında Design by Freestyle XL / Flowers Online
Ben Freestyle XL Yazana Yollamaya Çalışıyorum Ama İletişim Sayfası Açılmıyo
Birde Aşağıdakilerden Hangisini Tema Altına Koymam Yeterli Orjinalinde Aşağıdakiler Var