Kayıtta Zorunlu alana "sıfır" şartı
Kayıtta Zorunlu alana "sıfır" şartı
arkadaşlar ben bir üniversitenin forum sitesini yönetiyorum. kayıt bölümünde okul numarası var ancak saçma sapan bişey yazıp kayıt olmalarını istemiyorum. okul numaralarımız 0 ile başlıyor ve toplam 10 haneden oluşuyor. bu koşulları nasıl sağlayabilirim. biraz php bilgim var ancak nereye ne şekilde bunu yapabilirim? veya bunun için herhangibir mod varmıdır?
ekteki mod ' un dil dosyalarını istediğiniz gibi değiştirebilir , sekmelerin sayısını arttırabilirsiniz..
- Dosya ekleri
-
- sehir_acilir_kutuda.rar
- (3.53 KiB) 102 kere indirildi
"Mirach" söylemek istediğim yanlış anlaşılmış sanırım. okulda yaklaşık 50bin öğrenci var hepsini açılır kutuya koyamayız. sadece okul numarası bölümüne "aavavavababa" diye saçma sağan bişey girince "lütfen geçerli okul nosu girin" diye uyarı vermesini istiyorum.
bunuda yapmamız için ilk harfi 0la başlayıp toplam 10 haneden oluşan bi kod yazılması gerekiyor. yani okul numarası 0559879651 diye yazan birisinin öğrenci numarası kabul edilsin...
bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. hepinize teşekkürler
bunuda yapmamız için ilk harfi 0la başlayıp toplam 10 haneden oluşan bi kod yazılması gerekiyor. yani okul numarası 0559879651 diye yazan birisinin öğrenci numarası kabul edilsin...
bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. hepinize teşekkürler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir