Moderatörlerin kullanıcı banlama yetkisi
Moderatörlerin kullanıcı banlama yetkisi
Arkadaşlar moderatör control panel diye bir mod var fakat o panel çok sakat. Yönetim bölümünden istediği herkesi mod ve admin yapma gibi bir yetkiye sahip oluyor modlar .. O yüzden ben sadece modlara kullanıcı banlama yetkisi vermek istiyorum. Bunun için bir mod varmı ?
öod kontrol panelinden korkturklarının hiç birini yapamaz merak etme, istersen sarıkart modunu kurarsın panel açmadan uyarı yoluyla modlara banlama yaptırabilirsin.
yellow cart modu sitemizde mevcut.
yellow cart modu sitemizde mevcut.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Re: Moderatörlerin kullanıcı banlama yetkisi
bu isteğin için bir mod hala üzerinde çalışılır durumda.tabi mod beta durumda olduğu için tavsiye etmiyoruz.Denemek isterseniz diye yayınlıyoruz.fth1903 yazdı:ben sadece modlara kullanıcı banlama yetkisi vermek istiyorum.
[BETA] Moderator Ban User
phpBB.com : viewtopic.php?f=16&t=315322&start=0&st=0&sk=t&sd=a
kurulumu biraz karışık ama çok işlevsel bir mod yellowcart modu,
üyeler başlıklar hakkında şikayet edebiliyor, uyarı bence çok mantıklı hata yapan bir üye oldumu uyarı aldığında daha dikkatli olur.
üyeler başlıklar hakkında şikayet edebiliyor, uyarı bence çok mantıklı hata yapan bir üye oldumu uyarı aldığında daha dikkatli olur.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir