WYSIWYG_MOD_For_Etech-Yaptım Sonunda.. :)

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
rhtgltkn
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

WYSIWYG_MOD_For_Etech-Yaptım Sonunda.. :)

Mesaj gönderen rhtgltkn »

Arkadaşlar epey bir deneme yanılma sonucunda WYSIWYG_MOD unu e-tech e uyarladım. demo görmek isteyenler siteye bakabilir. gayet güzel oldu bence... etech kullananlara duyurulur. ekte e-tech için editlenmesi gereken dosyalar editlenmiş olarak mevcut. ayrıca yapmanız gereken şey yok.. sadece bu dosyaları root'unuza gerekli yerlere atın (template/, includes/, ve root/) birde WYSIWYG_MOD daki "richedit" klasörünüzü roota atmanız yeterli... yalnız mesaj yazarken mod a ait resim upload, wordArt, Font ayarları, image ve clipArt foksiyonları çalışmadı... bunun dışında herşey ok...
Önzileme
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
resimde görüleceği gibi normalde sağ daki renk seçici ile soldaki smile resimleri blokları gereksiz. bunları kaldırmak basit olmalı sanırım ama gözlerim yorulduğundan yapamadım... ama dediğim blok kaldırmak kolay olmalı. siz paylaşırdsanız iyi olur olmazsa ben yine deneyip blokları çıkartırsam tekrar buraya koyarım... ;)
Dosya ekleri
WYSIWYG_MOD_For_Etech.rar
(29.12 KiB) 206 kere indirildi
En son rhtgltkn tarafından 05.06.2007, 20:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

öncelikle teşekkürler, ama demo görmek için sitene kaydolmak gerekiyor onun için screencaps koyarsan iyi olur.

Dosyaları değilde yaptığın değişikleri mod gibi bir txt dosyası halinde verseydein çok iyi olur. mod eklemiş olan arkadaşlar o düzenlemeleri yaparlar.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
rhtgltkn
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen rhtgltkn »

Dn_35 yazdı:öncelikle teşekkürler, ama demo görmek için sitene kaydolmak gerekiyor onun için screencaps koyarsan iyi olur.

Dosyaları değilde yaptığın değişikleri mod gibi bir txt dosyası halinde verseydein çok iyi olur. mod eklemiş olan arkadaşlar o düzenlemeleri yaparlar.
valla o kadar çok deneme yaptım ki sonra toparlayamadım neyi nasıl nereye koduğumu. biliyorsun prosilverden baya değişik kodlar var etech te... ama bir ara yazarım txt olarak. böylece mod ilave deden arkadaşlar da kullanabilir. ama şu anda gözlerim alarm veriyor... :)
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

CA temaları hızlı ve çok düzgün çalışmaları için tamamen div yapısında olduğundan editlemek baya uğraştırır.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

Tebrik ederim... Ve çok teşkkür ederim gerçekten bende biraz uğraşıp belli bir aşamaya getirmiştim ama beceremeiştim :?

Gerçekten çok başarılı
yalnız mesaj yazarken mod a ait resim upload, wordArt, Font ayarları, image ve clipArt foksiyonları çalışmadı...
Ben böyle bir hata almadım.Hepsi gayet düzgün halde çalışıyor..

Ayrıca Subsilver2 yede aynen yollladım eklediğin dosyaları zaten tahmin edeceğin gibi sorunsuz çalıştı orada da ...

Tekrardan teşekkür eder yayın hayatında başarılar dilerim
makarabesk
Kayıtlı Kullanıcı

Re: WYSIWYG_MOD_For_Etech-Yaptım Sonunda.. :)

Mesaj gönderen makarabesk »

arkadaşım tam olarak neyi nereye atcaz bir açıklarsan minnettar kalırım :?
Kullanıcı avatarı
seth87
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: WYSIWYG_MOD_For_Etech-Yaptım Sonunda.. :)

Mesaj gönderen seth87 »

bu modu kurunca yüklenen resimler kendi hostumuza atılmıyo demi?
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir