@Evrek4 Dostum gerçekten hiç ama hiç anlayamadım uzun süre baktım araştırdım ancak yine buraya dönmek zorunda kaldım... Bu sorun çözülmesi için yardımını bekliyorum. Teşekkürler .Evrek4 yazdı:Angelofdelos: Eklenti kurulumunda prosilver için tanımlanan değişiklikleri petaw0rm için de yap diyorummesela forum_fn.js de şunu şunu değiştirin mi demiş, o dosya da tema dosyaları arasında bulunmuyorsa o değişikliği atla.
Zır deli: Şu sayfaya bak: http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-seo-t ... t4767.html
phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: phpBB3 Seo Kurulum Resimli Türkçe Anlatım
Site henüz local'de çalışmaktadır...
zır_deli: verdiğim linkteki ilk mesajda yer alan değişiklikleri şu dosya için yapman gerek: portal/includes/functions.php
Arkadaşlar phpseo kurulum tamam sağolsun Evrek4 arkadaşımız yaptı.Fakat bir sorun var .htaccess tıkladığımda aşağıdaki hatayı veriyor.Bu hata sunucu ile alakalımı öğrenmek istiyorum.
Ayrıca hosting firmasına sunucuya söylüyorum yazımsal destek vermiyoruz diyor.hostçu tekrar Hata çıktısı nedir? DİYOR Ne demem gerekiyor.veya bu sorun neden kaynaklanıyor çözümünü nasıl bulurum.
Ayrıca hosting firmasına sunucuya söylüyorum yazımsal destek vermiyoruz diyor.hostçu tekrar Hata çıktısı nedir? DİYOR Ne demem gerekiyor.veya bu sorun neden kaynaklanıyor çözümünü nasıl bulurum.
Kod: Tümünü seç
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /adm/index.php could not be found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.oggplatformu.com Port 80
Merhabalar herkesin kendine göre sorunları var
tabiki benimde
Arkadaşlar resimde verilen gibi kurdum seoyu.Bana türkçesi lazım değil sitem direk ingilizce zaten.Fakat eskisiki gibi kaldı bir değişiklik olmadı.
Activate URL rewriting: Yes
Activate SQL Rewriting: Yes
Profiles and groups injection: Yes
Virtual folder Profiles: Yes
Profiles ID removing: No
Common Search and User messages pages rewriting: Yes
Highlights Removing: Yes
Remove small words: Yes
Virtual Folder: No
-------------
Bu şekilde .htaccess kısmınıda söylediğiniz gibi yenisiyle değiştirdim.Fakat çalışmıyor.
Yardımcı olabilecek var mı ?
teşekkürler

Arkadaşlar resimde verilen gibi kurdum seoyu.Bana türkçesi lazım değil sitem direk ingilizce zaten.Fakat eskisiki gibi kaldı bir değişiklik olmadı.
Activate URL rewriting: Yes
Activate SQL Rewriting: Yes
Profiles and groups injection: Yes
Virtual folder Profiles: Yes
Profiles ID removing: No
Common Search and User messages pages rewriting: Yes
Highlights Removing: Yes
Remove small words: Yes
Virtual Folder: No
-------------
Bu şekilde .htaccess kısmınıda söylediğiniz gibi yenisiyle değiştirdim.Fakat çalışmıyor.
Yardımcı olabilecek var mı ?
teşekkürler
Benim farklı bir sorum var. Şimdi diyelim benim ayşe ve ayse nickli iki kullanıcım var. "Profiles ID removing: Evet" olarak seçersem türkçe karakter düzeltmesini de kurduğum zaman bu üyelerin ikisini de "example.com/phpBB/member/ayse" olarak göstermeye çalışmaz mı? Bu durumda bir çakışma meydana gelmez mi? Yoksa ne olur? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Saburov öyle bir sorun oluşmaz. Karakter ayrımı yapıyor.
Teşekkürler Evrek4. Kurdum çok güzel oldu. Bana sorarsanız tam bir seo için advanced modda kurulması çok daha iyi. Sanal klasörleri de aktif ederseniz forum/bölüm-adı/konu-adı şeklinde güzel bir adresleme yapıyor.Evrek4 yazdı:Saburov öyle bir sorun oluşmaz. Karakter ayrımı yapıyor.
Zaman bulursam senin Türkçeleştirmeni de devam ettireceğim ya da seçeneklerle ilgili Türkçe bir anlatım yapabilirim.
Subarov: Türkçeleştirmeyi tamamlamıştı bir arkadaş, güncellenip phpBB SEO ekibine gönderilmesi gerek.
Eksikler var mı bilmiyorum istersen dosyayı verebilirim, varsa eksikleri tamamlayıp gönderirsin phpBB SEO ekibine.
Eksikler var mı bilmiyorum istersen dosyayı verebilirim, varsa eksikleri tamamlayıp gönderirsin phpBB SEO ekibine.
Sağol Evrek4, ben de phpbb macerasına yeni atıldım. Bir yandan öğrenip bir yandan yardımcı olmaya çalışıyorum. Dosyayı gönderirsen kontrol ederim ama çeviren arkadaş SEO ekibine gönderirse daha etik olur.
Nasıl yollayacaksın? Mail adresimi mi vereyim?
Nasıl yollayacaksın? Mail adresimi mi vereyim?
En son Saburov tarafından 15.03.2011, 19:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
index.xml kendinize göre düzenleyin denmiş.Fakat index.xml yi biz hiç serverımıza upload etmedık kı, neden değişiklik yapıyoruz ?
corbel nerede index.xml denmiş? install.xml yi mi diyorsun?
Arkadaşlar merhaba seo işlemlerini gerçekleştirdim çalışıyor faka 2 adet sorunum var.
1. olarak açılışa intro sayfam var index.html sürekli buna gidiyor sayfa
2. olarak da sayfa title ları 'topic27.html' şeklinde çıkıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar,
1. olarak açılışa intro sayfam var index.html sürekli buna gidiyor sayfa
2. olarak da sayfa title ları 'topic27.html' şeklinde çıkıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar,
şunu bir ben kuramadım heralde bu dünyada..
herşeyiyle çalışıyor görünüyor bir hata yok,fakat url linkler çalışmıyor şeklinde görünüyor..bir kutucukmu fazla işaretliyorum yada eksik işaretliyorum anlamadım gitti.acp üzerinde alt tarafta phpBB SEO yazısı var fakat forum ana sayfa altında yok.tek bir eksik adım yapmadım bunu rahatlıkla söyleyebilirim.windows sunucum vardı iptal edildi,şuan linuxdayım oda işe yaramadı..
Derdime çare, seom yok. Dengeme destek, tut ki durayım 

sanırım forumdaki ilk mesajım daha doğrusu sorum bu konuda olacak..
resimde belirtilen 6-b resmine kadar herşeyi tamamladım fakat diğer adıma geçmek istediğimde
Fatal error: Call to a member function set_url() on a non-object in /home/taseses/domains/taseronunsesi.com/public_html/includes/functions_display.php on line 125 hatası veriyor.. bu neyden olabilir neyi yanlış yapmış olabilirim şu anda site malesef açılmıyor
resimde belirtilen 6-b resmine kadar herşeyi tamamladım fakat diğer adıma geçmek istediğimde
Fatal error: Call to a member function set_url() on a non-object in /home/taseses/domains/taseronunsesi.com/public_html/includes/functions_display.php on line 125 hatası veriyor.. bu neyden olabilir neyi yanlış yapmış olabilirim şu anda site malesef açılmıyor

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir