teşekkür et Butonu

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
komandoma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

teşekkür et Butonu

Mesaj gönderen komandoma »

phpBB3 foruma teşekkür et butonu nasıl yapılır? Yardımcı olursanız sevinirim...
tekkral
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: teşekkür et Butonu

Mesaj gönderen tekkral »

valla kardeşim bende yeniyim bende yazdım boyuna yukarıdan arayın yazıyolar o kdar yetkilisiniz madem biliyonuz link yazıverin onu yazana kadar ama nerde
Uyarı: İmzalarınızda büyük boyutlu resimler kullanmayınız, ayrıntılı bilgi için kurallarımızı okuyunuz.
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

komandoma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen komandoma »

Kardeş modu indirdim ama ingilizcem hiç yok ayrıca google translete berbat çeviri yapıyor yani nasıl kurulacağı hakkında hiç bi fikrim yok. daha önce bi seo mod kurayım dedim site bidaha açılmadı :)

Şunu Türkçe olarak anlatabilecek arkadaş varsa yardım etsin. Emeğinin karşılığını maddi olarak veremeyiz ama duamızı da esirgemeyiz...teşekkürler..
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

install_thanks_mod XML de en üste sağ tarafta Select language yazıyor oradan Türkçe yi seç.
viewtopic.php?t=108
yasinaslan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen yasinaslan »

Ben herşeyi yaptım, sonra ana sayfaya tıkladığımda genel hata diyordu , sonra siteadresim.com/install_thanks_mod.php yaptım, mod kurulumu 1.030 mudu en son işte onu sectim başarıyla kurdunzu dedi. sonra ana sayfama tıkladım forum sitem açıldı baktım mesajların yanında teşekkür et vb herhangi bir şey yok, daha sonra yönetim paneline girdim. MODLAR diye bir sekme eklenmiş orda ayarlara falan baktım bi sorun yok gibi ... Neden göstermedi ki ?

Not : Bütün tesisatı kurmuşum ama şarteli kaldırmadım diye elektrikgelmiyor gibi hissediyorum. Cok basit bir bilgide olsa veriniz.
satcell
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen satcell »

ayarlar enabled seçilimi, o modun yerine şurdaki mod daha iyi viewtopic.php?f=34&t=18436
yasinaslan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen yasinaslan »

teşekkür eklentisini bi ekleyemedim herşey tamam yönetim panelinden ayarlarını yapabiliom grup yetkilerinde teşekkür gönderme yetkisi falan hepsi var ama gel görki sitede göstertemedim :oops:

Ayarlar default , yani orayı hiç ellemedende enable idi. ya cok istiyorum. Cok güzel bir eklenti rating muhabettide var . Neden olmadı yaaa :| :| :|

bundan daha önce globak duyuruları ana sayfada gösterme eklentisini denedim tr dil dosyalarında türkçe karatkter sorunu vardı fazla uğraşmadan sildim. Onuda aktif edememiştim. ama o kadar upğraşmadım.

Sonra bu eklenti ile cıktım yola , yükleme klasöründeki tüm talimatları harfiyen yaptım, dosyaları editleyim kopyaladım, modu 1.3 olarak kurdum. her şey hazır neden göstertemiyorum. Lütfen yardımcı olun mu moddan başka moıd kurmasam bile bi bu mod yeter bana

hatta language en dosyalarını hem en klasörüme hemde tr klasöürüme kopyaladım, sonra tr klasörü için özel email ve mod yapmış biri onuda koplayalım üstüne, olmadı olmadı olmadı :cry:
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir