Login Olurken Sayfa Görüntülenemiyor!
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Login Olurken Sayfa Görüntülenemiyor!
CrackerTracker modunu kurdum.Kurduğum kodlarda en ufak bir hata da bulamadım.Fakat sitemde yönetim paneli uçtu.
Ayrıca login olurken sayfa görüntülenemiyor.Geri git dediğimde login oluyor.Nasıl düzeltebilirim?
Ayrıca login olurken sayfa görüntülenemiyor.Geri git dediğimde login oluyor.Nasıl düzeltebilirim?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kod: Tümünü seç
UPDATE phpbb_config SET config_value = '/phpbb2/' WHERE config_name = 'script_path';
Kod: Tümünü seç
UPDATE phpbb_config SET config_value = '' WHERE config_name = 'script_path';
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yaptım ve foruma girdiğimde bu hatayı verdi:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'knightyeri@solar.epidio.net' (Using password: YES) in /home/knightyeri/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/knightyeri/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/knightyeri/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'knightyeri@solar.epidio.net' (Using password: YES) in /home/knightyeri/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/knightyeri/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/knightyeri/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-