yenisi mi çıkmış? mod terkedilmiş arkadaşlar yenisi falan çıkmamış.muonline yazdı:bu modun yenisi çıkmış arkadaşlar phpbb.comdan güncelleyin.Ama ben karakter sayısı uzun olan rss'leri eklediğim halde yine belli bir kısmı (giriş kısmı) çıkıyor forumda.Neden?bplr yazdı:Karakter limiti yoktur, feed içinde olan içeriği gönderir.
[MOD] [3.0.X] Otomatik konu açan Bot (RSS Poster)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [MOD] [3.0.X] Otomatik konu açan Bot (RSS Poster)
Evet yenisi çıkmış, farklı isim ile aynı yazar çıkarmış.doctoralone yazdı:yenisi mi çıkmış? mod terkedilmiş arkadaşlar yenisi falan çıkmamış.muonline yazdı:bu modun yenisi çıkmış arkadaşlar phpbb.comdan güncelleyin.Ama ben karakter sayısı uzun olan rss'leri eklediğim halde yine belli bir kısmı (giriş kısmı) çıkıyor forumda.Neden?bplr yazdı:Karakter limiti yoktur, feed içinde olan içeriği gönderir.
Yenisi acp kontrollü.
viewtopic.php?f=34&t=17432
arkadşlar install.xml 'deki kurulumu yaptım peki bu konuların hangi kategoriye nereden geleceğini nasıl ayarlıyabilirim ?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
çok saol ama link kırık yenilermisin lütfen çok işime yarayacak
http://hunter.bplaced.net/ Paylaşımın Adresi!!
3.0.8 Kullanıyorum install.xmlye Göre Herşeyi Yaptım Ama RSS Falan Nasıl Ekliyeceğimi Bilmiyorum
Yardım Edebilicek Varsa Adminlik Verebilririm

Şurada daha yeni ve acp kontrollü sürümü var:MertusTR yazdı:3.0.8 Kullanıyorum install.xmlye Göre Herşeyi Yaptım Ama RSS Falan Nasıl Ekliyeceğimi BilmiyorumYardım Edebilicek Varsa Adminlik Verebilririm
viewtopic.php?f=34&t=17432
ben burda denilenleri yaptım fakat şu hatayı alıyorum.
"Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
Unknown column 'next_check' in 'where clause' [1054]
Bu sayfa açılırken bir sql hatası oluştu. Bu problem devam ederse lütfen bir yönetici ile iletişime geçin."
lütfen yardım edin
"Genel Hata
SQL ERROR [ mysql4 ]
Unknown column 'next_check' in 'where clause' [1054]
Bu sayfa açılırken bir sql hatası oluştu. Bu problem devam ederse lütfen bir yönetici ile iletişime geçin."
lütfen yardım edin
selam bu modu kurdum hersey guzel calıstı haberde ekledı.gece 12 ye kadar sıtedeydım bır sorun yoktu.sıteye sabah gırdım ve sıte acılmadı hata verdı.herseyı eskı halıne getırdım ancak bu seferde su hatayı aldım ve hala çözemedım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım..
Fatal error: Call to a member function session_begin() on a non-object in /home/vizirviz/public_html/forum/index.php on line 24
aldıgım hata bu.sessıons tablosunu onardım ve bosallttım olmadı.sızce nedendır ?
Fatal error: Call to a member function session_begin() on a non-object in /home/vizirviz/public_html/forum/index.php on line 24
aldıgım hata bu.sessıons tablosunu onardım ve bosallttım olmadı.sızce nedendır ?
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Bu modun 3.0.8 uyumu var mı, onu araştırmanız gerekli.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Bu modun 3.0.8 uyumu var mı bende bulamadım
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir