Mod suz son konular

phpBB 3.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
komandoma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Mod suz son konular

Mesaj gönderen komandoma »

eğer kurmak istediğin mod sorunsuz kuruluyorsa sana sorum. hangi temayı kullanıyorsun.? eğer prosilver veya subsilverden başka bi tema kuruyosan sitende kurduğun mod görünmez çünkü automod prosilvere kurulum yapar. otomatik olduğu için... kullandığın temanın ismini buraya yaz yardımcı olmaya çalışırım..
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zafer715 »

kullanicinin uzerine tıklayıp sitesine girerseniz prosilver tema kullandigini gorursunuz... saygılar..
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

tema değiştirmiş. subsilver 2 destekli baska bi tema yapmış. burak arkadaşım. kullandıgınız tema auto mod destekli değildir. elle kuracaksiniz tüm modları.saygılar. yani benim anlattigim yada sitede bulunan mod makalesini okuyun.
komandoma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

zafer715 yazdı:kullanicinin uzerine tıklayıp sitesine girerseniz prosilver tema kullandigini gorursunuz... saygılar..
hmm bunu bilmiyodum hakikaten sağol..
buark9
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen buark9 »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

böyle yapıyorum bu seferde benim temada sorun veriyor ya offfff

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
diğer türlü manuel yapıyım dycem ama o zamanda yapamıyorum offff öyle de kuramyorum ki ya :(
En son buark9 tarafından 15.04.2011, 01:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
buark9
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen buark9 »

komandoma yazdı:eğer kurmak istediğin mod sorunsuz kuruluyorsa sana sorum. hangi temayı kullanıyorsun.? eğer prosilver veya subsilverden başka bi tema kuruyosan sitende kurduğun mod görünmez çünkü automod prosilvere kurulum yapar. otomatik olduğu için... kullandığın temanın ismini buraya yaz yardımcı olmaya çalışırım..

temanın adı: petaw0rm
subsilver2 üzerine kurulmuş bir tema
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

auto modla hiç kurulum yapmadım. manuel yapıyorum ben.automadda hata veriyor. oyuzden manuel yapmanızı öneririm. makaleleri okuyun iyice. Görsel olarakta anlattim. imzamda mevcut.

kullandiğiniz temanin kendi ozeeligi zaten son konuları listelemesi. Extras bolumunden yeni mesajlar derseniz son dk ya kadar yazılmış tüm mesajları listeler.
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Şuan baktimda sitenizde kurdugunuz moddan dolayi bir sknti var. modun root klasorunun içindeki style klasorundeki subsilver 2 klasorunde /top_five_body.html dosyası olması gerek dosyayı petaw0rm tema klasorunuzun içinde template klasorune yapıştırın.
komandoma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ben Prosilver tabanlı tema kullanıyorum.Genel olarak şöyle yaparım..

1) Modun içindeki install.html dosyasını notepad ile açıyorum prosilver yazan yerleri aratıyorum ve onu silip kendi temamın ismini yazıyorum.
2) Aynı dosya içinde " lang " diye aratıp yanında "en" yazan yerlerin yerine silip "tr" yazıyorum.
3) Son olarak modlar genelde ingilizce olduğu için modun içindeki language klasöründe "en" dosyasının ismini tr yapıyorum.

sonra modu store klasörünün içine atarak automod ile sorunsuz kuruyorum.
Ha bazen tabi automod değişeçek dosyaları bulamıyor, işte orda hata verdiği yerleride kendim düzeltiyorum.. Bunları yazdım ama benimde phpbb konusunda pek bir bilgim yok. yeniyim yani, bu site sayesinde bişeyler öğreniyoruz.. bu dediklerim sub silver için olurmu onu bilemem...
En son komandoma tarafından 15.04.2011, 01:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Evet dediğiniz şekildede olur. ama bazen temadan dolayi aradıgınız şeyleri bulamayacaginiz gibi auto modun da yanlış yere yanlış kod yerleştirmesi sitenize zarar verebilir. mesela auto mod genelde kodu arar. fakat ayni koddan php dosyanizda iki yerde var ise bastakine yerleştirir. buda kurdugunuz modun çalışmamasına neden olur. nerde hata yaptıgınızı bulamazsınız. herşeye bastan baslamanız gerekebilir. oyuzden manuel herzaman garantili sonuç verir.
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

viewtopic.php?f=34&t=16655

sayfadaki tartışmalara goz aarsanız automod kurulumunu sadece basit modlar için saglikli olacagini anlarsınız.
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

subsilver iki klasorunde atmanızı istedigi tüm dosyaları kullandıgınız temanın gerekli yerlerine atın takipteyim
komandoma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

zafer715 yazdı:Evet dediğiniz şekildede olur. ama bazen temadan dolayi aradıgınız şeyleri bulamayacaginiz gibi auto modun da yanlış yere yanlış kod yerleştirmesi sitenize zarar verebilir. mesela auto mod genelde kodu arar. fakat ayni koddan php dosyanizda iki yerde var ise bastakine yerleştirir. buda kurdugunuz modun çalışmamasına neden olur. nerde hata yaptıgınızı bulamazsınız. herşeye bastan baslamanız gerekebilir. oyuzden manuel herzaman garantili sonuç verir.
Orası öyle tabi ama şu ana kadar 7-8 tane mod kurdum bunlardan karışık olan bide rep modunu kurdum sorun yok hem zaten işlem yapmadan önce yedek almak en mantıklısı..
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

temanızın içindeki template klasoru bulunamıyor diyor.sildinizmi?
komandoma
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yo hayır..o silinrmi ya silinse çalışmaz zaten..
Kilitli

“3.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir