[Düzeltme] Alt Forumlar <Üstten Aşağı>

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [Düzeltme] Alt Forumlar <Üstten Aşağı>

Mesaj gönderen VSaBaH »

ufeedo yazdı:iyide bu alt forum seyi nasil atiliyor.ne ile atiliyor?FTP ile mi yoksa phpMyAdmin mi?ne zor sey bu php forum yapmak
Alt forum özelliği phpBB3 forumlarda mevcut zaten...

FTP ve phpMyAdmin ile birşey yapmanıza gerek yok. Nasıl yapılacağını merak ediyorsanız yeni başlık açarak sorarsanız daha iyi verim alırsınız...
zeusbeyblade
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen zeusbeyblade »

Slm Alt konu yapamıyoruz
http://www.beybladeweb.com/Forum/index.php

yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

zeusbeyblade yazdı:Slm Alt konu yapamıyoruz
http://www.beybladeweb.com/Forum/index.php

yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşım önce alt forum oluşturmak istediğin kısıma kadar gitmelisin. Yani;

YKP > Forumlar > Forumları Yönet > Forumları Yönet

kısmından alt forum eklemek istediğiniz bölümü seçiniz. Açılan sayfada da alt forum eklemek istediğiniz forumu seçiniz. Daha sonra açılan sayfada en alttak kutucuk var oraya altforumun ismini yazın ve Yeni Forum Oluştur Kısmını tıklayınız....
ufeedo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ufeedo »

VSaBaH yazdı:
ufeedo yazdı:iyide bu alt forum seyi nasil atiliyor.ne ile atiliyor?FTP ile mi yoksa phpMyAdmin mi?ne zor sey bu php forum yapmak
Alt forum özelliği phpBB3 forumlarda mevcut zaten...

FTP ve phpMyAdmin ile birşey yapmanıza gerek yok. Nasıl yapılacağını merak ediyorsanız yeni başlık açarak sorarsanız daha iyi verim alırsınız...
forumda 1.bölüm aciliyor ve icine baska basliklar ekleniyor ve 2. bölümde aciliyor ama bölüm basligi FORUM olarak cikiyor,bakin http://turkfeedhunter.net63.net/phpbb/ benim demek istedigim ben bu bölüm basligini nasil degistírebilirim? simdi bunun icine baska bir baslik veriyorum ama TEST yazdigim yerin icinde görünüyorum.benim istedigim bu ikinci basligin TEST in hemen altinda olmasi gerekli
alt bölümleri kavradim ama bu kücük olarak cikiyor ve yan yana oluyor ama ben alt alta istiyorum
hele 3.forum yani bölüm acmak hic mümkün degil.aciyorum ama görünmüyor.
ha yeni konu acip sormusum ama cevap veren yok
bilmem anlatabildimmi
HayatAğacı
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen HayatAğacı »

emeklerine sağlık kardeş basit bir şekilde sorunsuzca kodları değiştirdim....güzel de oldu... :D
www.definelerim.com

Eğer Birgün Dünyaya Ait Çok Büyük Derdin Olursa, Rabbine dönüp çok büyük Derdim Var Deme! Derdine dönüp Çok Büyük Rabbim Var De!
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Ya 2 sene öncesinin konusu bu artık alt forum-sub forum ile ilgili bi sorun kalmamış ki ne kodları değiştiriyonuz. Alt forum ve kategori ile ilgili konuların hepsi PhpBB3 te basitçe ayarlanmış hele izinleri de kontrol ettinizmi onlara ikon falan da ayarladınızmı hiç bir konu kalmıyor. Artık geçmişteki böyle sorunların çözümlerinin bir süre sonra yapılan güncellemelerle MOD kurmaya gerek kalmadan doğrudan böyle PhpBB3 içinde gelmesinden dolayı hiç bir zaman BBcode lar hariç MOD falan kurmak istemiyorum, çünkü onlarında ayrıca uyumsuzluk ve güncelleme sorunu oluyor ve de yedekleme yaptığımızda MOD kalıntıları yüzünden geri yükleme sıkıntıları çıkabileceği için her türlü sorunda bence yeni güncellemelerde bu sorunun giderilip giderilemeyeceği veya yeni özelliklerin eklenip eklenemeyeceğini öğrenmek daha iyi bir yöntem olarak düşünülebilir. Bence bu şekilde çözüme ulaşmış konuların tekrar soru sorulararak hortlatılmaması için KİLİTLENMESİ lazım aslında. iyi günler..
(Bu arada bu yazıyı 2010 KPSS sınavından çıkacak eşimi beklerken üniversite bahçesinde laptop ımla internete bağlanıp yazıyorum. Tüm KPSS sınavına girenlere de başarılar diliyorum..)
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kullanıcı avatarı
ertug001
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ertug001 »

sitemin Şu anki sürüm 3.0.7-PL1 budur.
Phpbb3 te zaten alt forum oluşturdum fakat bunları yanyana değilde ismindede anlaşıldığı gibi alt alta olmaları gerekiyor oysaki bende yanyana oldu.resimde görüldüğü gibi olmasını istiyorum..
subdemoxu7.jpg
subdemoxu7.jpg (6.45 KiB) 5794 kere görüntülendi
nasıl düzeltebilirim.
Kullanıcı avatarı
ertug001
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ertug001 »

phpbb3 en son sürümünü kullanıyorum uzun zamandır konuya cevap yazılmamış yazmak zorunda kaldım kimse yardımcı olmayaçakmı arkadaşlar.resimde görüldüğü gibi alt alta olmasını istediğim alt forumları benimkinde yanyanadır bunu nasıl alta alta alabilirim.
ilk mesajda verilen kodlar benim functions_display.php dosyasında yoktur.dreamweaver ile kodlara bakıyorum yanlışım olması mümkün değil öyle bir kod yok.
kkka
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen kkka »

hepsini altalta yazdı çok kalabalık göründü enaz 5 er 5 er bloklasaydı iyiydi.bunun yolunu bilen varmı
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

kkka yazdı:hepsini altalta yazdı çok kalabalık göründü enaz 5 er 5 er bloklasaydı iyiydi.bunun yolunu bilen varmı
Buraya bakabilirsiniz.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
onder1
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen onder1 »

Kimse değinmemiş ama bu modu uzun zamandır bende kullanıyorum ve alt forum yanlarına ikon koydum. bu ikonları yeni mesaj varsa değişmesini nasıl sağlayabiliriz acaba?
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

onder1 yazdı:bu ikonları yeni mesaj varsa değişmesini nasıl sağlayabiliriz acaba?
PhpBB3'te bu özellik zaten mevcut.
Resim
onder1
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen onder1 »

ZeNaNLi yazdı:
PhpBB3'te bu özellik zaten mevcut.
Prosilverlarda var sanırım benim temam subsilver2 ve orjinal haliyle hiç bir ikon yoktu.
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

styles/subsilver2/theme/stylesheet.css dosyasının en altına aşağıdaki satırı ekleyin.

Kod: Tümünü seç

.subforum.read {
    background: url(../imageset/icon_post_target.gif) center left no-repeat;
    padding-left: 12px;
    white-space: nowrap;
    }

.subforum.unread {
    background: url(../imageset/icon_post_target_unread.gif) center left no-repeat;
    padding-left: 12px;
    white-space: nowrap;
    }
Resim
onder1
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen onder1 »

Teşekkürler. :)
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir