Destina teması
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Destina teması
Arkadaşlar tema geliştiriyorum şuan
su yukarıda şekilde olacak fakat subsilver 2 yapacagim. prosilverin kullanici panelinpek hoslanmiyorum. Temanin yarısı bitti fakat temsili olarak yukarıda ki resmi koydum. sag taraftaki son konular paneli vbulletin4 temasinin panelidir. o panele aşagi dogru hangi baslıklari yerleştiriyim. sizden goruş ve fikir bekliyorum.
Ben;
yeni mesajlar,
son konular,
yeni üyeler, ve
aşağı dogru uzayan reklam olarak düşündüm.
Sizce ne yapayım... Görüşlerinizi bekliyorum. Temanın yarisindan çoğu bitti. sağ taraftaki açılır kapanır panel çalışmakta. son konular ve yeni mesajlari ekledim. tabi bu bolmeleri kendi içindede açıp kapatabiliyoruz
su yukarıda şekilde olacak fakat subsilver 2 yapacagim. prosilverin kullanici panelinpek hoslanmiyorum. Temanin yarısı bitti fakat temsili olarak yukarıda ki resmi koydum. sag taraftaki son konular paneli vbulletin4 temasinin panelidir. o panele aşagi dogru hangi baslıklari yerleştiriyim. sizden goruş ve fikir bekliyorum.
Ben;
yeni mesajlar,
son konular,
yeni üyeler, ve
aşağı dogru uzayan reklam olarak düşündüm.
Sizce ne yapayım... Görüşlerinizi bekliyorum. Temanın yarisindan çoğu bitti. sağ taraftaki açılır kapanır panel çalışmakta. son konular ve yeni mesajlari ekledim. tabi bu bolmeleri kendi içindede açıp kapatabiliyoruz
Re: Destina teması
ooo Çok hoş Eline sağlık çok benzetmişsin. Temanın bu halini yollama şansın varmı ?
Güzel görünüyor,kolay gelsin.güzel bir slide show yapılabilir bence (haber,resim vs..)
Çok başarılı gözüküyor.Bu başlığını görmemiştim şuraya mesaj attım bakabilirsen: viewtopic.php?f=38&t=17810&p=100930#p100930
Özcan gelirse bunun aynısının prosilver tabanlısını yayınlayabiliriz, 3.0.9 sürümüne belki. Çeşitli planlarım var ama hayırlısı bakalım. Prosilverde hiç template dosyası ile oynamadan yani required_template = prosilver yaparak geliştirmeye çalışıcam.Şimdilik kendi sitem için inherit özelliği ile geliştiriyorum.
+ required_template = prosilver yapınca ne olacak?
- bütün html dosyalarını prosilverden çekecek Mod, güncelleme sıkıntısı olmayacak.
Özcan gelirse bunun aynısının prosilver tabanlısını yayınlayabiliriz, 3.0.9 sürümüne belki. Çeşitli planlarım var ama hayırlısı bakalım. Prosilverde hiç template dosyası ile oynamadan yani required_template = prosilver yaparak geliştirmeye çalışıcam.Şimdilik kendi sitem için inherit özelliği ile geliştiriyorum.
+ required_template = prosilver yapınca ne olacak?
- bütün html dosyalarını prosilverden çekecek Mod, güncelleme sıkıntısı olmayacak.

Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Sanırım bir çok kullanıcının da istediği bu olsa gerek, güncelleme konusunda geride kalan kullanıcılar bir süre sonra captcha başta olmak üzere bir çok sorun ile karşılaşıyor.akansu yazdı:- bütün html dosyalarını prosilverden çekecek Mod, güncelleme sıkıntısı olmayacak.
İstatistikler kısmı da jquery ile desteklenirse çok estetik bir tema olacak.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
gerçekten çok güzel.. heyecanla bitirmenizi bekliyorum. bence bu haliylede yayınlayabilirsiniz.. her gün girip bu konuyu takip edeceğim. umarım en kısa zamanda biter.
O kısmı çok düşündüm jquery ile tab ve akardion modellerini inceledim ve denedim ancak sonradan vazgeçip şu halde kutu modeli yaptım.:ZeNaNLi yazdı:Sanırım bir çok kullanıcının da istediği bu olsa gerek, güncelleme konusunda geride kalan kullanıcılar bir süre sonra captcha başta olmak üzere bir çok sorun ile karşılaşıyor.akansu yazdı:- bütün html dosyalarını prosilverden çekecek Mod, güncelleme sıkıntısı olmayacak.
Bu sonuç için html dosyasında oynama yapmak gerekmiyor. Öbür türlü yani jquery kullanırsak index_body.html dosyasını düzenlemek gerekir.
Bildiğin örnek bir uygulama varsa gönderir misin?
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
- ZeNaNLi
- İletişim:
Kutu şekli de çok başarılı olmuş, çalışmalarınızı her zaman takdir ediyorum.
Aşağıda verdiğim örnek PhpBB 3.0.x için index_body.html içerisinde bulunan istatistikler ile ilgili yapılan düzenlemelerde gördüğüm ilk örneklerden biri, bir kaç düzenleme ile kaba bir görünüm veren ebatlarda ufak bir kaç değişiklik yapılabilir veya ek özellikler de eklenebilir aslında.
Aşağıda verdiğim örnek PhpBB 3.0.x için index_body.html içerisinde bulunan istatistikler ile ilgili yapılan düzenlemelerde gördüğüm ilk örneklerden biri, bir kaç düzenleme ile kaba bir görünüm veren ebatlarda ufak bir kaç değişiklik yapılabilir veya ek özellikler de eklenebilir aslında.

- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar,
Destine teması çok güzel olmuş. Başarılar diler
@Akansu
Temanız çok güzel olmuş. Bu arada o sidebarı ayrıca MOD olarak da paylaşabilirsiniz
İyi forumlar, kolay gelsin.
Destine teması çok güzel olmuş. Başarılar diler

@Akansu
Temanız çok güzel olmuş. Bu arada o sidebarı ayrıca MOD olarak da paylaşabilirsiniz

İyi forumlar, kolay gelsin.
akansu yazdı:O kısmı çok düşündüm jquery ile tab ve akardion modellerini inceledim ve denedim ancak sonradan vazgeçip şu halde kutu modeli yaptım.:ZeNaNLi yazdı:Sanırım bir çok kullanıcının da istediği bu olsa gerek, güncelleme konusunda geride kalan kullanıcılar bir süre sonra captcha başta olmak üzere bir çok sorun ile karşılaşıyor.akansu yazdı:- bütün html dosyalarını prosilverden çekecek Mod, güncelleme sıkıntısı olmayacak.
Bu sonuç için html dosyasında oynama yapmak gerekmiyor. Öbür türlü yani jquery kullanırsak index_body.html dosyasını düzenlemek gerekir.
Bildiğin örnek bir uygulama varsa gönderir misin?
siz hangi tema uzerinde çalışıyorsunuz?
Kullanıcıya en stabil temayı sunmayı hedefliyoruz. bu arada sitede bulunan sidebar eklentisini kurmayın. problemlidir. resimlerin taglarını bozuyor. [img] şeklinde gosteriyor. daha baska sorunlarıda olabilir.
Şurada yazmıştım: viewtopic.php?f=38&t=17810&p=100930#p100930zafer715 yazdı:siz hangi tema uzerinde çalışıyorsunuz?
Henüz bitmedi, iki renkli düşünüyorum, Sabah akşam otomatik renk değiştirecek.Gece olan bitti şuan sabah renkleri üzerinde devam ediyorum... Sidebarla ilgili bir soru yazmıştım

@ Zenanlı, teşekkürler. O modeli deniyeyim, jquery tab menu anlaşıldığı kadarıyla. Ben bi deneyeyim o çeşit birşey.
@ Darth Vader, teşekkürler. Sidebarı sadece html+css olarak paylaşabilirim, arkadaşın dediği gibi Mod olarak kurulunca sıkıntı yaratıyor...
- ZeNaNLi
- İletişim:
Kaynağı nedir acaba?zafer715 yazdı:Kullanıcıya en stabil temayı sunmayı hedefliyoruz. bu arada sitede bulunan sidebar eklentisini kurmayın. problemlidir. resimlerin taglarını bozuyor. [img] şeklinde gosteriyor. daha baska sorunlarıda olabilir.

Hazırladığınız tema ile uyumlu olacağını düşünüyorum.akansu yazdı:@ Zenanlı, teşekkürler. O modeli deniyeyim, jquery tab menu anlaşıldığı kadarıyla. Ben bi deneyeyim o çeşit birşey.

top five kullandım demişsin bir onceki mesajlarıma bakarsan top five nin solq sorgulamasına harf ve karakter sınırlaması yerleştirmiştim.
aynen şöyle:
aç topfive.php
bul
sonrasına:
yerleştir. ilk satırdaki 40, 40 karakterden sonra 3 nokta koy demek. bunu kendine gore 20 ye dusurebilirsin.
aynen şöyle:
aç topfive.php
bul
Kod: Tümünü seç
$topic_title = censor_text($row['topic_title']);
Kod: Tümünü seç
if (utf8_strlen($topic_title) >= 40)
{
$topic_title = (utf8_strlen($topic_title) > 40 + 3) ? utf8_substr($topic_title, 0, 40) . '...' : $topic_title;
}
jquverty tab menuyu subsilver2 ye de uyarlamıştım ben bu aralar iş yuzunden pek vakit bulmıyorum işler hep yarım kaldı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir