phpbb 4
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpbb 4
Saat Geç Oldu Bu Saatte Çıkamaz 

phpBB4 şu an geliştirme aşamasında. Ne zaman çıkacağı konusunda bir fikir yok. Geliştirmeler, fikirler ve sorunları phpBB'nin area51 forumlarında tartışıyorlar: http://area51.phpbb.com/phpBB/viewforum.php?f=75

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Bazen benim de aklıma geliyordu ama Hakan_35 ten ilk duyduğumda şaka zannetmiştim. İyi o zaman inşallah bir an önce çıkarırlar 4 gözle bekliyorum artık..
--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 256
--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 256
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
phpbb4 e daha çok var,henüz tartışma aşamasında. yani şimdiden beklerseniz kararlı sürümün çıkması bayaa sürer
Elbette daha olgunlaşması gerekiyordur ama biz yine de burada bahsederek bir not düşmüş olduk.
--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 257
--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 257
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar, phpbb4 çıktığı zaman phpbb3'ten 4'e geçerken mesajlar, üyeler ve konular vs. aynen kalır değil mi?
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
forum işine direk phpbb3ten başladın sanırımDarth Vader yazdı:Arkadaşlar, phpbb4 çıktığı zaman phpbb3'ten 4'e geçerken mesajlar, üyeler ve konular vs. aynen kalır değil mi?

- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Daha phpBB 3.1 çıkacak siz neden direk 4 e atladınız 

Doğru daha 3.0.8 deyiz ama 3.0.9 dan sonra 3.1.0 yerine doğrudan 4.0.1 e geçebilirler. Bu otobüs firmalarının 302 - 303 - 304 - 404 - gibi seriler çıkarmasına benzedilordtiger61 yazdı:Daha phpBB 3.1 çıkacak siz neden direk 4 e atladınız

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 321
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yok ya 3.0.1 çıkartılacak diye biliyorum ben... Sanki öyle duymuştum...
merhaba burada kaç yıl önce phpbb3.0.1 cıkıcak diyordunuz bakın phpbb3.0.10 cıktı sanırsam phpbb3.0.22 leri bulunca phpbb4 ü çıkarırlar phpbb2 dede aynısı olmuştu phpbb4 de sabırsam görüntü olarak fazla bir değişiklik olmayacak prosilver üzerinde yanlız birçok eklentiyi otomatik olarak üzerinde gelecek ve anlayışla ve bizler phpbb4 de yetmiyecek phpbb5 çıksın diyeceğiz ve nereye kadar böyle devam edecek diye düşünüyorum vbulettin bile paralı olmasına göre bukadar eklentisi yoktur buda demek oluyorki phpbb3 gerçekten çok hoş ve güzel bir açık kaynaklı bir forum.
phpbb4 ten önce phpbb 3.1 ve phpbb 3.2 sürümleri olacak. ve şu an phpbb 3.0.11 ve 3.0.12 için düzenlemeler yapılmakta. yani sadece phpbb 3.1in çıkması bile 1 yılı bulabilir bence. 4.0 ı pek beklemeyin yani bir kaç ay içinde çıkacak birşey değil.
Kesinlikle katılıyorum... phpBB 4.x'i önümüzdeki 2 yıl beklemiyorum bendepikachu yazdı:phpbb4 ten önce phpbb 3.1 ve phpbb 3.2 sürümleri olacak. ve şu an phpbb 3.0.11 ve 3.0.12 için düzenlemeler yapılmakta. yani sadece phpbb 3.1in çıkması bile 1 yılı bulabilir bence. 4.0 ı pek beklemeyin yani bir kaç ay içinde çıkacak birşey değil.

- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Fatih Sultan Mehmet köprüsünde 3 ay beklemektense 2 yıl phpBB4'ü beklerim daha iyi. 

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir