Mesajları çerçeve içine almak[Çözüldü]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Mesajları çerçeve içine almak[Çözüldü]
Merhaba,
Arkadaşlar benim kullandığım temada(VB4) mesajlar çerçevei çerisinde değil. Ben onları bir çerçeve içine almak ve çerçevede mesajın üstüne de bir sütun eklemek istiyorum. Bu sütuna da kendi istediğim resmi eklemek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim. Hangi kodlarla yapabilirim? Nasıl istediğimi bir resimle anlatayım
Resimde kırmızı çiziglerle çizdim. Böyle olmasını istiyorum.
Kullandığım tema vBulletin4
Teşekkürler.
Arkadaşlar benim kullandığım temada(VB4) mesajlar çerçevei çerisinde değil. Ben onları bir çerçeve içine almak ve çerçevede mesajın üstüne de bir sütun eklemek istiyorum. Bu sütuna da kendi istediğim resmi eklemek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim. Hangi kodlarla yapabilirim? Nasıl istediğimi bir resimle anlatayım
Resimde kırmızı çiziglerle çizdim. Böyle olmasını istiyorum.
Kullandığım tema vBulletin4
Teşekkürler.
En son Darth Vader tarafından 15.06.2011, 10:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Mesajları çerçeve içine almak
Bu temayı kullanabilirsin http://demo.phpbb3styles.net/Reds
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Bana temadan ziyade o çerçeveyi sağlayan kodlar lazım. Onları verebilirseniz daha iyi olur 

Prosilver Temasına göre Anlatıyorum
colours.css
bul
bununla değiştir
bul
bununla değiştir
viewtopic_body.html
bul ve sil 118.satırda
bul ve sil 230.satırda
temayı yenile,ön belleği temizle,tarayıcı çerezlerini sil
colours.css
bul
Kod: Tümünü seç
.bg1 { background-color: #ECF3F7; }
.bg1 {
background-color: #ECF3F7;
border: 1px solid #FF0000;
}
.bg2 { background-color: #e1ebf2; }
.bg2 {
background-color: #e1ebf2;
border: 1px solid #FF0000;
}
viewtopic_body.html
bul ve sil 118.satırda
<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar,
Yardımınız için çok teşekkürler de, ben vBulletin4 temasını kullanıyorum. Ona göre anlatabilirseniz sevinirim.
Tema: viewtopic.php?f=38&t=17810
Ayrıca ben sütunu(çerçevenin üstündekini) renk değil de, "theme\images\bg_list2" konumundaki bg_list2 adlı resmi eklemek istiyorum. Ona göre kodları anlatabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler, yardımınızı bekliyorum.
Yardımınız için çok teşekkürler de, ben vBulletin4 temasını kullanıyorum. Ona göre anlatabilirseniz sevinirim.
Tema: viewtopic.php?f=38&t=17810
Ayrıca ben sütunu(çerçevenin üstündekini) renk değil de, "theme\images\bg_list2" konumundaki bg_list2 adlı resmi eklemek istiyorum. Ona göre kodları anlatabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler, yardımınızı bekliyorum.
tema yazarına niye sormuyorsun.
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Sordum ancak daha cevap gelmedi^^
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba,
o konuyu biliyorum(ben açmıştım
) O konuda sadece msajın üstüne sütun eklemek var. Ben çerçeve içine almak ve çerçevenin içine sütun eklemek istiyorum. 
Teşekkürler.
o konuyu biliyorum(ben açmıştım

Teşekkürler.
resimdeki gibi mi
En son satcell tarafından 17.06.2011, 18:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
evet öyle =) Aynen öyle sütunlu çerçeve eklemek istiyorum. Tek farkı oradaki sarı sütun yerine theme\images\bg_list2 adındaki sütun resmini eklemek istiyorum.
resimdeki gibi mi
En son satcell tarafından 17.06.2011, 18:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
Tamam siz gene Prosilver'a göre anlatın.(Çerçeveyle birlikte sütun olacak) Aslında vBulletin4 temasını da inceleyip kodlarda bir farklılık var mı diye bakıp ona göre yapımı anlatabilirseniz daha çok sevineceğim. Ama Prosilver'a göre de anlatsanız olur.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
baya bir işlem var.
- Darth Vader
- Kayıtlı Kullanıcı
:/ Yarın anlatırsınız o zaman 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir