[Ajax] Forum stats Yardım
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Ajax] Forum stats Yardım
arkadaşlar index_body.html dosyasını paylaşabilecek varmı modu kurdum fakat o dosya eksik bi türlü çalışmıyor
Re: [Ajax] Forum stats Yardım
teşekür ederim viewtopic.php?f=34&t=17893 bu linkteki mod un içinde index_body.html dosyası yok modun dosyası yok
olmaz tabi.install.XML içinde aşağıdaki gibi yazıyor
index_body.html
bul
öncesine ekle
index_body.html
bul
Kod: Tümünü seç
<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->
Kod: Tümünü seç
<!-- INCLUDE topx.html -->
arkadaşım k.bakmateşekür ederim ilğilendiğin için ya ben biraz uğraştım automod kurdu fakat mavilim temasında gözükmüyor nasıl yapabilirim
yukarıdaki gibi index_body.html de automod eklemediyse o zaman manuel olarak ekle
yok automod kuruyor fakat mavilim temasında gözükmüyor
ön belleği temizledin mi
ön bellek derken? tam bilmiyorumda
ACP den Önbellek temizliği var şimdi çalıştır tıkla
ön belleği temizledin mi
evt ama forumda gözükmüyor local hostta çalışıyorum ben