Merhaba arkadaşlar forumumda giriş yaptığımda
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 2471: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
hatası alıyorm ve wievtopicde
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4518: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4520: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4521: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4522: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
hatalarını alıyorm
hatayı almadan önce herhangi bi mod yüklemedim herhangi bi değişiklikde yapmadım tatile gitmiştim geldiğimde böyle buldum common.php ve functions.php dosyalarının yedekleri ile değiştiridm yinede fayda etmedi.Sizce nasıl çözebilirim ?
Bu arada bu işde pekde uzman sayılmam cevaplar biraz açık olursa sevinirim
[phpBB Debug] Hatası
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Tornado611
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: [phpBB Debug] Hatası
Hata veren dil dosyasının karakter setini değiştirmeyi deneyin ve ayrıca sitenizi son sürüme güncelleyin.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- Tornado611
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
son sürüme geçirebilmem için hatayı çözmem gerekli giriş yapamıyorm yapamadıgım ıcın ykpye giremiyorm
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Notepad++ programı yardımı ile hata aldığınız dosyayı açın ve karakter setinin UTF-8 without BOM olduğundan emin olun.
Güncelleme işlemini; FTP'den dosyaları ilgili yerlere attıktan sonra, foruma giriş yapmadan deneyin.
Güncelleme işlemini; FTP'den dosyaları ilgili yerlere attıktan sonra, foruma giriş yapmadan deneyin.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- Tornado611
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Tamamdır Sorun Çözüldü tşk ederim zenanli . hata veren common.php dosyasını notepad++ ile açtıktan sonra yukarıda kodlama kısmında UTF-8 Bomsuz olarak işaretledim ve common.php dosyasını ftpye gönderdikten sonra sorunum çözüldü. 

Çözüm süper olmuş yaa. Hiç çözülemeyecek gibi görünen bir sorunun basit bir Notepad ten olduğunu nerden bilebilirdik. Eminim bu çözüm çok işe yarayacaktır..
--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 340
--------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------Mesaj No : 340
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot], Yandex [Bot] ve 2 misafir