Yeni Oluşturulan Grup Hakkında

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Yeni Oluşturulan Grup Hakkında

Mesaj gönderen aciyagulmek »

Merhabalar (banned) adında yeni bir grup oluşturdum ve bu grubun izinlerini tümü asla olarak işaretledim, daha sonra bu gruba bir üye atadım. Gruba atadığım kişi grubun içinde görünüyor ama hala foruma mesaj yazabilmekte, bu nasıl oluyor henüz çözmüş değilim. Ben istiyorumki bu gruba atadığım kişiler forumu ne görebilsinler, nede yazabilsinler. Lütfen ilgili konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Yeni Oluşturulan Grup Hakkında

Mesaj gönderen malt »

Bahsi geçen üyeyi "banned" grubuna atarken "üye için varsayılan grup olarak ayarla" seçeneğini evet olarak seçtiniz mi ?
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Evet varsayılan grup olarak işaretliyorum. İlginç bir durum var o kullanıcının yetkilerini sınadığımda hiçbir şekilde forum mesaj ve başlıklarına erişemiyorum ama o kullanıcı nasıl yapıyorsa foruma mesaj gönderebiliyor.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

asla degilde hayir yapmayi denedin mi?

bide hem grup hemde forum izinlerinden ayarlar izinleri...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için birde o şekilde denerim.
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Konuyu tekrar hortlatacağım ama bugün dikkatimi çeken birşey oldu. Kimler çevrimiçi kısmına bakarken banned ismi veripte oluşturduğum gruba ait bir kişinin forumda açılmış bir konuyu okuduğunu gördüm. Kullanıcınun yetkilerini sınadım ana sayfada forum ve konuları göremiyor. Fakat google gibi arama motorlarından direk konuya giriş yapabiliyor ve girdiği zaman açılmış konuları ve mesajları görebiliyor, hatta yazabiliyor. Tüm izinleri daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi yapmıştım. Bunun önüne nasıl geçebiliriz fikri ve düşüncesi olan var mı?
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Evrek4 »

O üyeyi banned grubuna eklerken diğer gruplardan sildiniz mi? O üye için varsayılan grup olasun olmasın farketmez, üye bir grupta ise o grubun izinlerine sahiptir.
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen difficulty »

üyeyi o gruba almanız ve varsayılan yapmanız dogru ancak yetersiz.
diğer tüm gruplardan cıkarmalısınız. ancak o zaman istediğiniz sonucu elde edersiniz.
birde o gruba ait tüm izinleri hayr yada asla olarak ayarlamalısınız.
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Evet haklısınız bu konuda sanırım. Sonradan oluşturulan gruplara taşınan kullanıcılar bir önceki kayıtlı olduğu gruptan silinmiyor. Bu işlemi yaptığımızda, onu da kendiliğinden yapmış olsa sistem güzel olurdu.
senolecevit
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen senolecevit »

sorun çözüldümü acaba ..
akvaryumturkiye.com
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Henüz denemedim ama muhtemelen bu şekilde çözülecektir.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Ben de o şekilde grup oluşturmuştum ama günde 1 tane mesaj atmalarına izin vermek istiyorum ama o sınırlamayı bulamadım acaba bilen var mı ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 348
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kullanıcı avatarı
aciyagulmek
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Şahsen ben bilmiyorum. Ben sorunumu difficulty nicki arkadaşın da dediği gibi, kullanıcıyı oluşturduğum guruba atadıktan sonra, diğer gruplardan silince çözüldü.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

2 gündür bu konuyu araştırıyorum. o kadar çok soran olmuş ama hala bir çözüm yok. PhpBB2 zamanında çalışıp çalışmadığı bile belli olmayan bir iki deneme yapılmış ve öylece kalmış böyle bir konu neden saf php sürümlerine eklenmemiş şaşılacak şey doğrusu..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 349
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Bahsettiğiniz gibi gelişmiş bir mod yok, fakat; grup izinlerini dediğiniz gibi ayarladıktan sonra günlük mesaj limiti adlı mod yardımı ile belki bahsettiğiniz konuya eşdeğer olmayan ama yakın bir sonuç alabilirsiniz. İlgili modu test etmedim.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir