[MOD] NV Advanced last topic titles 1.3.1 Türkçe

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Saburov
Kayıtlı Kullanıcı

[MOD] NV Advanced last topic titles 1.3.1 Türkçe

Mesaj gönderen Saburov »

Bu mod daha önce verilmişti ancak versiyonu yükseldiği ve eski başlıktaki link öldüğü için tekrar konu açma gereği duydum.

Çevirilen MOD: NV Advanced last topic titles
Çeviren: Saburov
MOD Sürümü: 1.3.1
Açıklama: Forumunuzun anasayfasında son konu başlıklarını görüntülemek için.
Orijinal Modun indirme linki: indir

Önizleme:
Önizleme
Önizleme
NV Advanced last topic titles Türkçe:
NV advanced last topic titles 1.3.1 Turkish.zip
NV Advanced last topic titles 1.3.1 Türkçe
(294.39 KiB) 235 kere indirildi
Sadece Türkçe dil dosyası:
info_acp_altt.zip
NV Advanced last topic titles 1.3.1 Türkçe dil dosyası
(1.07 KiB) 140 kere indirildi
Not: Dosyayı \language\tr\mods\ klasörü içine atmalısınız.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [MOD] NV Advanced last topic titles 1.3.1 Türkçe

Mesaj gönderen pikachu »

bu özelliğin phpbb çekirdek sürümünde olmaması çok enteresan yani. arasıra bu kod yazarlarını anlamıyorum valla.
ikatechws
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ikatechws »

benim merak ettiğim birşey var ve bu her mod için geçerli birşey ;
şimdi verilen modlar sadece prosilver temaları için mi düzenlenip bunun için mi geçerli yoksa kişinin kendi temasında da kullanılabilinir mi ?
Kullanıcı avatarı
zafer715
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zafer715 »

modun subsilver yada prosilver uyumlumu olduguna bakıyorsun. normalde her mod prosilver uyumludur fakat. Subsilver bi tema kullanıyorsanozaman modun subsilver destekli olup olmadıgına dikkat edeceksin.

diyelimki subsilver2 bi tema kullanıyorsun. kendi kullandigin tema abcd teması diyelim. bu temanın subsilver yada prosilver oldugunu anlaman soyle olur temanın klasorunu aç içinde theme klasorü var. theme klasorunde eger sadece style sheet varsa tema subsilver 2 dir. theme klasorunde common css vs varsa prosilver duzeninde yazılmış bir temadır.

daha kolay yolu theme klasorundeki stylesheet i aç. içerisinde bisuru kod varsa subsilver 2 dir. fakat içinde common css colurs gibi seyler yazıyor ve kısa birseyse ozaman prosilver bi temadır.

temanın hangi tabanda yazıldıgını ogrendikten sonra. diyelimki prosilver teman modun içindeki prosilverde yapmanı istediklerini sen kendi temanda yapacaksin.
caferev
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen caferev »

Değerli Arkadaşlar,
NV Advanced last topic titles 1.3.1 Türkçe
Mod'unu dikkatle kurdum.
Kurulum açıklamasında advanced_last_topic_titles.php dosyasını root/includes/mods klasörüne kurmamızı istiyor.
Includes altında mods klasörü yok. Ama oluşturup talimatı uyguladım.
Kurulumu başarıyla gerçekleştirdiğim halde sitemi açtığımda şöyle bir uyarı veriyor:
Parse error: parse error, expecting `T_OLD_FUNCTION' or `T_FUNCTION' or `T_VAR' or `'}'' in '(site adı....Bunu güvenlik amacıyla vermedim.)\www\includes\mods\advanced_last_topic_titles.php on line 27

Lütfen yardım eder misiniz?
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Buraya bakabilirsiniz.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 misafir