[MOD] Mini-Chat

phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
C@N
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: [MOD] Mini-Chat

Mesaj gönderen C@N »

türkçeye çevirdim ama bu seferde site kabul etmedi belli bölümleri yani (örn: send->yolla , mini-chat başlığı, archive->arşiv) gibi yerleri düzeltebildim ancak
Resim
I LoVe phpBBTurKeY..!
alperen66
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen alperen66 »

black devil yazdı:mrh mchatin türkçe dil dosyası elinde olanvarmı
2-3 mesaj üste baksan görürdün.

viewtopic.php?f=34&t=16190&start=15
Kullanıcı avatarı
delpierro81
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen delpierro81 »

karıştı olay ya ilk mesajdaki linki indirdim ve aynı mesajdaki kodu değiştirdim. diğer linktekileri napcaz ve bunları nereye atıcaz mod kurulumuna baktım ama anlamadım
Kullanıcı avatarı
yoda
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yoda »

Bu modu kurdum.
Açıkçası çalıştıramadım.
Ne forum index sayfasında ne de forum haricindeki özel sayfasında tam manasıyla kullanamadım.
Ben de tuttum kaldırdım.

Lakin bu sefer forum ana sayfası görüntülenemiyor. Geri yükleme yapmama rağmen herhangi bir değişiklik olmadı. index.php bomboş bir sayfayı gösterip duruyor.
Nasıl düzeltebileceğim konusunda fikri olan var mı ?
erhan60
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen erhan60 »

sorunum şu; mchat1.3.5 kurdum gayet güzel çalışıyor, benim sıkıntım, vbullettin sistem de hatta smf.de gördüğümüz konu veya modul başlığının sağ üstüne konan bir ok sayesinde sanki ajax kullanmış gibi modül , o ok tıklandığında kapanıyor, tıklanırsa açlıyor, anasayfaya getirdiğim bu mchat.in sağ blokuna böyle bir ok koyabilirmiyiz ve çalıştırabilirmiyiz açılıp kapanmasını. saygılar
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Bahsettiğiniz ilk sistem paralı bir sistem olup, bünyesinde bol miktarda java destekli bir yapı barındırmaktadır.
Bahsettiğiniz ikinci sistemin bu özelliğini henüz test etmediğim, muhtemelen; modifikasyon destekli bir uygulama yardımı ile yapılmaktadır.

PhpBB yukarıda bahsettiklerimizin tamamını ücretsiz sunan bir özelliğe sahiptir, tek farkı bir çok şeyi manuel olarak yapılmasıdır.

Yardım istediğiniz konuya gelince; kullanmakta olduğunuz modun malesef böyle bir özelliği yok, fakat; PhpBB.com sitesinde yayınlanan collapse modlarından herhangi birini bu moda uyarlamak gibi zahmetli bir seçenek sunabilirim.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
ankara1
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ankara1 »

seoya etkisi varmı
Kullanıcı avatarı
ZeNaNLi
İletişim:

Mesaj gönderen ZeNaNLi »

Seo'yo hiç kullanmayan biri olarak, hiç bir fikrim yok.
Resim
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x MOD Duyuruları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir