Kayıtta "Bu koşulları kabul ediyorum" Döngüsü

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
acitil
Kayıtlı Kullanıcı

Kayıtta "Bu koşulları kabul ediyorum" Döngüsü

Mesaj gönderen acitil »

Merhabalar

3.0.7-PL1 sürümlü yeni bir forum açtım ve yaklaşık bir aydır uğraşıyor, düzenlemeye çalışıyorum.
Geçen haftaya kadar bir çok sorunları çözdüm, eklentiler kurdum fakat bir kaç anti-spam eklentisinden sonra sanıyorum bu sorun ortaya çıktı.
Foruma kayıt olunamıyor. Kayıt düğmesine tıklayınca kullanım koşullarını gösteriyor. "Bu koşulları kabul ediyorum" a tıklayınca yine aynı sayfa açılıyor. Tıkladıkça aynı sayfayı gösterip duruyor..

Bu sorunu geçen haftadan beri üye, kayıt, vs. gibi kelimelerle bu forumda aradım, durdum. Benzer sorunlar vardı, bir çoğunu uyguladım. cache temizleme, cron.php dosyasını yenileme,vs. Hatta kurduğum eklentileri kaldırdım. sorun yine düzelmedi spam saldırıları tekrar başladı, ben de eklentileri tekrar kurdum. Şu an forumda tek ve en büyük sorunumuz bu.

Eminim yardımcı olacak vardır.
sorunu görebilmeniz için sitemiz: www.langirtistan.com
acitil
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Kayıtta "Bu koşulları kabul ediyorum" Döngüsü

Mesaj gönderen acitil »

Bu sorun hakkında bir çözüm önerisi olan yok mu arkadaşlar? Günler geçiyor ve soruna dair hiç bir ilerleme kaydedemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Selam kardeş. PhpBB3 3.0.4 ten sonra zaten spamcileri kendi kendine engelleme yeteneğine sahiptir. Hiç bir şey kurma hiç bir mod eklenti kurmana gerek yok artık. Bence sen yeni, sıfır, son sürüm, saf bir PhpBB3 3.0.7 PL1 kur. Admin veya forum kurucu kullanıcı adın neyse onunla Yönetim Kontrol Paneli ne (YKP) gir. Sol taraftan GENEL sekmesi altında KULLANICI KAYIT AYARLARI nı bul Kayıtlar için görsel doğrulamayı aç: seçeneğinden EVET i seç yeterli. Artık spamci otomatik üyelikler duracaktır. Eğer o da olmazsa KULLANICI VE GRUPLAR sekmesi altından Özel Profil Alanlarını seç. Orada sitene üye olacaklara basit bir soru sorarsın. Üstelik te Türkçe olduğu için hiç bir yabancı spamci cevap veremez. Ancak elle üyelik yapanlar cevap verebilir ancak onun da te Türkçe bilmesi gerekir. Eğer nasıl yapıldığını tam olarak görmek istersen Özel Profil Alanı diye arat sitede resimli anlatımlarını bulabilirsin. Benim 6-7 aydır 1 tane bile spamcim kalmadı. Kolay gelsin.....

Edit : Son sürümden kasıt olan PhpBB3 3.0.7 - PhpBB3 3.0.7 PL1 diye düzeltilmiştir.
En son Ademx33 tarafından 27.07.2010, 07:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
acitil
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen acitil »

tamam adem deneyeceğim söylediklerini. teşekkürler.

bu arada bendeki pl1 versiyonu olduğu için mi spam geliyordu. saf 3.0.7 farklı mı?
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

yok PL1 sorun değil ben eklemeyi unutmuşum yani PL1 dahil sanırım PhpBB3 3.0.4 ten sonraki her sürüm için geçerli bu artık standart bir özellik oldu.. Özel Profil Alanı Ekleme diye sitede aratınca bir çok sayfa çıktı en başta Benim kendi açıklamalarımın olduğu bir sayfa buldum bakabilirsin.. viewtopic.php?f=20&t=17666&p=95831&hili ... eme#p95831

burada da ÖZEL PROFİL ALANI nasıl eklenir resimlerle anlatılmış.
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Özür Diliyorum...

Mesaj gönderen Ademx33 »

İnsanoğlu hep gelişmeye müsait bir varlık gerçekten. Geçen yıl az bilgiyle dar bir alandan baktığım için o gün doğru gibi görülebilen bir konuya bugün yeni bilgilerle farklı bir açıdan bakabildiğimi farkettim. Her zaman beyaz sayfa sorunlarında ilk akla gelen dil dosyasıdır dendiğini öğrenip yardım isteyenlere dil dosyasını yenilemeyi önerirken dün KULLANICI KAYIT KOŞULLARI'nın olduğu sayfada değişiklik yapmaya çalışınca bir türlü giriş yapamayıp ha bire Tekrar Giriş Yap uyarısıyla karşılaşınca geçen yıl burada kullanıcıları spambot önleme tavsiyesiyle yanlış yönlendirdiğimi farkedip üzüldüm keşke birileri farkedip uyarabilseydi o zaman beni.. Umarım kimseye bir zararı olmamıştır. Buradaki yanlış bilgilerle yönlendirdiğim kişilerden ve özellikle de acitil isimli arkadaştan çok çok özür diliyorum.. Bu konuda uyanmamı sağlayan ise Kullanıcı Kayıt Koşulları sayfasında değişiklik yapma isteğimdi..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 380

Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir