Merhaba, mChat i sorunsuz kurmama rağmen, lang'daki common dosyalarını editleyince
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4609: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/tr/common.php:1)
hatası alıyorum.
Ayrıca chatbox anasayfaya geliyor fakat Chatbox'u ben hariç kimse göremiyor. Chatbox sayfasına girmeye çalışan üyeler bu bölüme girmeye yetkiniz yok yazısı alıyor yardımcı olabilirmisiniz acaba..
mChat kurulumunda hatalar
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: mChat kurulumunda hatalar
Aldığınız dil dosyasındaki hatanın sebebi, düzenlediğiniz dil dosyasının kodlama dilinin UFT-8 (BOM'suz) olmamasıdır.
Düzenlemek istediğiniz dil dosyasını Notepad++ programı yardımı ile açıp, üstte bulunan Kodlama menüsünden UTF-8 (BOM'suz) dilini seçip dosyayı kaydedin ve FTP'den ilgili yere atın, aldığınız hata mesajı ortadan kalkacaktır.
Bahsettiğiniz ikinci sorunun kaynağı ise ilgili modun bulunduğu safada verilen resimlerde bulunan izin ayarlarına bakarak düzenlemeyi deneyebilirsiniz. Çünkü bahsettiğiniz problem yöntem, kontrol panelinde bulunan grup izin seçeneklerinden yapılmaktadır.
Düzenlemek istediğiniz dil dosyasını Notepad++ programı yardımı ile açıp, üstte bulunan Kodlama menüsünden UTF-8 (BOM'suz) dilini seçip dosyayı kaydedin ve FTP'den ilgili yere atın, aldığınız hata mesajı ortadan kalkacaktır.
Bahsettiğiniz ikinci sorunun kaynağı ise ilgili modun bulunduğu safada verilen resimlerde bulunan izin ayarlarına bakarak düzenlemeyi deneyebilirsiniz. Çünkü bahsettiğiniz problem yöntem, kontrol panelinde bulunan grup izin seçeneklerinden yapılmaktadır.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Notepad++ ile lang'daki sorunumu çözdüm. Çok teşekkürler yardım için.
İzinleri nerden ayarlayacağımı tam olarak lütfen söyleyin. Aradım bulamadım.. Ve anasayfa üst menüde Mini Chat iki kere yazıyor. Mini-Chat Mini-Chat şeklinde. Onu nasıl ayarlarım?
İzinleri nerden ayarlayacağımı tam olarak lütfen söyleyin. Aradım bulamadım.. Ve anasayfa üst menüde Mini Chat iki kere yazıyor. Mini-Chat Mini-Chat şeklinde. Onu nasıl ayarlarım?
İzinleri de hallettim tamamdır.
Şimdi de şöyle bir sorun çıktı,
http://i.imgur.com/kBdjY.jpg
Yazılar aşğıya doğru gidiyor. Nasıl düzeltebilirim? Birde yeni yazılmış yazıların avatarın aşağısında değil, avatarın sağında olmasını istiyorum. Avatar ve yazı boyutlarını da biraz büyütebilirsem çok iyi olacak..
Örnek: http://i.imgur.com/IFoxo.jpg böyle istiyorum.
Şimdi de şöyle bir sorun çıktı,
http://i.imgur.com/kBdjY.jpg
Yazılar aşğıya doğru gidiyor. Nasıl düzeltebilirim? Birde yeni yazılmış yazıların avatarın aşağısında değil, avatarın sağında olmasını istiyorum. Avatar ve yazı boyutlarını da biraz büyütebilirsem çok iyi olacak..

Örnek: http://i.imgur.com/IFoxo.jpg böyle istiyorum.
Modlarla ilgili sorunlarınızı daha kolay yanıt alabilmek için mod destek forumuna açınız.
-konu taşındı-
-konu taşındı-

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Taşıdığınız için sağolun. Birde yardımcı olsaydınız çok iyi olurdu.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Elimdeki pc'den mod düzenlemeleri ile ilgili hiç bir çalışma yapamadığımdan dolayı şu an için yardımcı olamıyorum, en kısa sürede sorun hakkında size tekrar dönüş yapmaya çalışacağım.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir