[MOD][3.0.12][TR] Paylaş Modu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
[MOD][3.0.12][TR] Paylaş Modu
MOD adı: Share On [Paylaş Modu]
Yapımcı: Saske1
Türkçe Çeviri: ZeNaNLi
MOD açıklaması: Forumda açılan konuların sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılmasına olanak sağlar.
MOD sürümü: 2.0.0
PhpBB Sürümü: 3.0.x
Test Edilen PhpBB Sürümü: 3.0.12
phpBB.com Tanıtımı: Share On [Paylaş Modu]
Önizleme:
İndir:
Yapımcı: Saske1
Türkçe Çeviri: ZeNaNLi
MOD açıklaması: Forumda açılan konuların sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılmasına olanak sağlar.
MOD sürümü: 2.0.0
PhpBB Sürümü: 3.0.x
Test Edilen PhpBB Sürümü: 3.0.12
phpBB.com Tanıtımı: Share On [Paylaş Modu]
Önizleme:
İndir:
En son ZeNaNLi tarafından 07.12.2012, 17:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 6 kere düzenlendi.
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
- ZeNaNLi
- İletişim:
Re: [MOD][3.0.9] Paylaş Modu
PhpBB 3.0.9 sürümünde test edilmiştir.
teşekkürler güzel oldu.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
1.2.0 sürümü yayınlanmış... Burada ki mod zaten bayağı sorun yarattı bana kaldırmak zorunda kaldım... 1.2.0 ı kurmayı deneyeceğim...
Kurdum ve Kullanıma hazır... Install.xml içerisindeki değişiklikler dahil Türkçeleştirme yapılmıştır..
Kurdum ve Kullanıma hazır... Install.xml içerisindeki değişiklikler dahil Türkçeleştirme yapılmıştır..
İmzaya gerenk yok maykk...
- ZeNaNLi
- İletişim:
Mod 1.2.0 sürüme güncellendi.
Önizleme resimleri 1.1.0 sürüme aittir.
Önizleme resimleri 1.1.0 sürüme aittir.
ya bunları tam olarak ne yapıyoruz. tam anlamadım. mod kurulum makalesini okudum ama biraz karışık. türkçeleştirmeyi yapabilirim. peki o indirdiğim klasörleri nereye koyacam
- ZeNaNLi
- İletişim:
İmzamda bulunan mod kurulum makalesinde hangi klasörün nereye atılacağı ve ne işe yaradığı anlatılmaktadır.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Hocam mod u yükledim herşey sorunsuz oldu gibi
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Ayar
Onay
EylemShare On MOD - Başarılı
Veritabanı tipi :: mysqli
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_status
Başarılı
--------------------------------------------------------------------------------
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_facebook
Başarılı
--------------------------------------------------------------------------------
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_twitter
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_tuenti
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_sonico
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_friendfeed
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_orkut
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_digg
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_myspace
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_delicious
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_technorati
Başarılı
acp modülü ekleniyor: Share On MOD
Başarılı
acp modülü ekleniyor: Ayarlar
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: shareon_version
Başarılı
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Ayrıca önbellek temizliği ve tema, şablon vs. yenile gibi komuttlarda yapıldı.
Yalnız şu bölümü uygun biçimde yapamadım galiba;
C) Add the new MOD to your ACP
C.1) Run the install.php
Bunu nasıl yapacağım?
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Ayar
Onay
EylemShare On MOD - Başarılı
Veritabanı tipi :: mysqli
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_status
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_facebook
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_twitter
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_tuenti
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_sonico
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_friendfeed
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_orkut
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_digg
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_myspace
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_delicious
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: so_technorati
Başarılı
acp modülü ekleniyor: Share On MOD
Başarılı
acp modülü ekleniyor: Ayarlar
Başarılı
Yeni ayar değeri ekleniyor: shareon_version
Başarılı
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Ayrıca önbellek temizliği ve tema, şablon vs. yenile gibi komuttlarda yapıldı.
Yalnız şu bölümü uygun biçimde yapamadım galiba;
C) Add the new MOD to your ACP
C.1) Run the install.php
Bunu nasıl yapacağım?
- ZeNaNLi
- İletişim:
Siz sorduuklarınızı zaten yapmışsınız, YKP'den MOD'lar sekmesine bakmanız yeterlidir.
Yukarıda bulunan ilk resmi inceleyin.
Yukarıda bulunan ilk resmi inceleyin.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
O bölümlerde olması gerektiği gibi işaretlenmiş durumda nerde yanlış yaptım acaba... mod u yüklerken hata yapsam yukarıda paylaştığım raporların hepsi olumlu olmazdı dimi...
Bu arada ben 3.08 kullanıyorum...
Bu arada ben 3.08 kullanıyorum...
böyle bir hata verdi ne alaka ise [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/utf/utf_tools.php on line 1868: htmlspecialchars() [function.htmlspecialchars]: Invalid multibyte sequence in argument
- ZeNaNLi
- İletişim:
Geçersiz karakter hatasından bahsedilmektedir.
Yüklediğiniz bu veya başka bir mod ile ilgili türkçe dil düzenlemelerini Notepad++ programı yardımı ile gözden geçirin. Dil kodlamalarının UTF-8 (BOM'suz) olmasına dikkat edin.
Elle yaptığınız türkçe dil düzenlemerini Notepad++ veya benzer programlar yardımı ile UTF-8 seçeneği ile ilk kez kaydetmeniz halinde söz konusu karakterler PhpBB için geçersiz birer karakter olarak algılanabilir. bunları kontrol edip manuel olarak tekrar girip kayıt edip tekrar test edebilirsiniz.
Yüklediğiniz bu veya başka bir mod ile ilgili türkçe dil düzenlemelerini Notepad++ programı yardımı ile gözden geçirin. Dil kodlamalarının UTF-8 (BOM'suz) olmasına dikkat edin.
Elle yaptığınız türkçe dil düzenlemerini Notepad++ veya benzer programlar yardımı ile UTF-8 seçeneği ile ilk kez kaydetmeniz halinde söz konusu karakterler PhpBB için geçersiz birer karakter olarak algılanabilir. bunları kontrol edip manuel olarak tekrar girip kayıt edip tekrar test edebilirsiniz.
dil dosyasında bu mod için düzenleme sadece common.php de yapılıyor onu kontrol ettim dediğin gibi UTF-8 (BOM'suz) zaten böyle. başka bi moddan kaynaklanıyor sanırım ama nasıl bulcam onu. şöyle yapsam,yeni türkçe dil dosyası indirip ftpye atsam sonra modu kurduktan sonra eski dil dosyasını geri atsam ?
ZeNaNLi dediğim gibi yeni türkçe dil dosyası indirdim attım ftpye ama yine aynı hatayı verdi,sanırım türkçe dil düzenlemesinden kaynaklanan bir sorun değil
Bu modül prosilver için anlatım yapılmış yani kurulumdaki son 2 css editi prosilvera göre ben subsilver tabanlı tema kullanıyorum o yüzden css'lerde nasıl düzenleme yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir