3.0.9 CoDFactioN Siteme Teşekkür Modu Ekledim Gözükmü
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
3.0.9 CoDFactioN Siteme Teşekkür Modu Ekledim Gözükmü
Tema: CoDFactioN
Sürüm: 3.0.9
Site: gamepvp.org
Sorun: Teşekkür ve Rep Mod u Ekledim. İzinleride Vermeme Rağmen Profilde Gözükmüyor.
İzin Seçeneği ve .MOD Yeri Geliyor, Herşey Tamam Profilde Gözükmüyor..
Yardımcı Olabilicek Varmı ?
Sürüm: 3.0.9
Site: gamepvp.org
Sorun: Teşekkür ve Rep Mod u Ekledim. İzinleride Vermeme Rağmen Profilde Gözükmüyor.
İzin Seçeneği ve .MOD Yeri Geliyor, Herşey Tamam Profilde Gözükmüyor..
Yardımcı Olabilicek Varmı ?
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: 3.0.9 CoDFactioN Siteme Teşekkür Modu Ekledim Gözükmü
Tercih ettiğiniz modun adı ve sürümü nedir?
Ayrıca önbellek temizliğini yaptınız mı?
Ayrıca önbellek temizliğini yaptınız mı?

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
önbellek temizliği derken??
subsilver2
subsilver2
Önbellek Temizliğide Yaptım, Ama OLmuyor Olmuyor :S
Hem Elle Hemde Auto ile Kurdum Yok. Bazı Modlarda Gözükmüyor
Hem Elle Hemde Auto ile Kurdum Yok. Bazı Modlarda Gözükmüyor
- ZeNaNLi
- İletişim:
Hangi modu kurduğunuzu belirtmemişsiniz fakat öyle anlaşılıyor ki forum izinlerinizi gözden geçirmemişsiniz.
Forum izinlerinden birini seçip teşekkür modunu forumda görüntülemeye izin ver şeklinde yaptıktan sonra bu forumun izinlerini diğer tüm forumlara kopyalayabilirsiniz.
Başarılar.
Forum izinlerinden birini seçip teşekkür modunu forumda görüntülemeye izin ver şeklinde yaptıktan sonra bu forumun izinlerini diğer tüm forumlara kopyalayabilirsiniz.
Başarılar.

izinleride verdim olmuyor..
gamepvp.org site
thanks button modu
gamepvp.org site
thanks button modu
- ZeNaNLi
- İletişim:
Modun tanıtım sayfası linkini yazar mısınız?

viewtopic.php?f=34&t=19099 mod bu
ayrıca prosilver dan beğenebiliyorum konuları
ama madevo dan beğenemiyorum konuya bakarmısınız,: http://gamepvp.org/viewtopic.php?f=106&t=64
ayrıca prosilver dan beğenebiliyorum konuları
ama madevo dan beğenemiyorum konuya bakarmısınız,: http://gamepvp.org/viewtopic.php?f=106&t=64
ayrıca prosilver da butonlu halindeykende
Fatal error: Cannot redeclare get_thanks() (previously declared in /home/gamepvp/public_html/includes/functions_thanks.php:21) in /home/gamepvp/public_html/includes/functions_thanks.php on line 72
bu hatayı verio konu falan açarken
Fatal error: Cannot redeclare get_thanks() (previously declared in /home/gamepvp/public_html/includes/functions_thanks.php:21) in /home/gamepvp/public_html/includes/functions_thanks.php on line 72
bu hatayı verio konu falan açarken
- ZeNaNLi
- İletişim:
Kullandığınız temaya ait düzenlemeleri doğru yaptığınızdan emin olun ve ayrıca prosilver temasında aldığınız hata için aşağıdaki adımı deneyin;
Aç:
Bul:
Bununla Değiştir:
Aç:
Kod: Tümünü seç
viewforum.php
include($phpbb_root_path . 'includes/functions_thanks.' . $phpEx);get_max_topic_thanks();
if (!function_exists('get_max_topic_thanks')){ include($phpbb_root_path . 'includes/functions_thanks.' . $phpEx);}get_max_topic_thanks();

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir