video eklemek
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
video eklemek
mesajla birlikte video eklenmesi konusunda bir gelişme varmı? daha önceden tartışılmıştı pek güvenli olmadığı söylenmişti , son durum nedir?
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Re: video eklemek
Bahsettiğiniz daha önceki tartışma konusuna ait linki verebilir misiniz?
Veya biraz daha açıklama?
Veya biraz daha açıklama?

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
phpbb3 forum aramasında birçok tartışma var ben en son farklı bir sitedeki bilgileri denedim , fakat ÇALIŞMADI vimeo ve youtube için kodlar vardı... mesaj bölümünde vimeo ile youtube yazısı çıkıyor ancak video görülmedi. bir yerde hata yaptım sanırım
Bu modu kur viewtopic.php?f=34&t=17996
mod kurulumunu bir öğrensem çok güzel olacak.
satcell
bu arada siten çok güzel.
satcell
bu arada siten çok güzel.
mod kurulumu viewtopic.php?f=60&t=18893
bu konuda acemiyim.forum kuralı iki üç gün oldu.
mod kurulumunun videosu var mı acaba
mod kurulumunun videosu var mı acaba
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşım bu konuda bende baya zorlandım ama sonunda deneyerek en azından youtube video eklemeyi buldum.
Youtube videonun linkindeki eşittirden sonraki kısmı alıyorsun sadece (renkli olarak gösterdim) ve bbcode lerden youtube ye tıkladığında çıkan parantezlerin arasına yerleştiriyorsun o kadar.
http://www.youtube.com/watch?v=5-EwntdFK1M&feature=related
[YouTube] [/youtube] --- bu kodların arasına..
Youtube videonun linkindeki eşittirden sonraki kısmı alıyorsun sadece (renkli olarak gösterdim) ve bbcode lerden youtube ye tıkladığında çıkan parantezlerin arasına yerleştiriyorsun o kadar.
http://www.youtube.com/watch?v=5-EwntdFK1M&feature=related
[YouTube] [/youtube] --- bu kodların arasına..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
satcell arkadaşım, bu mod kurulum makalesini ne kadar uyguladıysamda kuramadım ben hiçbir modu. Olmuyor nedense. Daha açıklayıcı bir bilgi olması gerekirdi bence. xml den, falan çoğumuz anlamaz çünkü.satcell yazdı:mod kurulumu viewtopic.php?f=60&t=18893
- ZeNaNLi
- Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
- İletişim:
Mod kurulum makalesi, kurmak istediğiniz bütün modlara ait tüm terimleri barındırmaktadır.
Makale veya kurulumlar ile ilgili aklınıza takılan noktaları genel tartışma forumu altında dile getirebilirsiniz.
Makale veya kurulumlar ile ilgili aklınıza takılan noktaları genel tartışma forumu altında dile getirebilirsiniz.

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir