Cpanel....

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
Finrod Felagund
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Cpanel....

Mesaj gönderen Finrod Felagund »

Merhaba arkadaşlar!

Sitemin Cpaneli bir başka arkadaşımın elinde ve ben bir türlü cpanelime giremiyorum. O giriyor ama ben giremiyorum.

Your email

Password

Enter the symbols you see in the image

Bu bilgileri doğru olarak uyguluyorum fakat cpanelime giremiyorum. Sorun neden kaynaklanabilir? Arkadaşım benim e-mail adresimi vererek siteyi açtı. (Ben anlamadığım için siteyi o kurdu). E-mail adresime aktivasyon kodu geldi de...

Acaba Benim e-mail adresimi verip cpanel şifresini kendi istediği gibi mi koydu?

Lütfen yardım ediniz. Hiçbirşey yapamıyorum site ile ilgili. :? :oops:
https://www.phpbbturkey.com -> PhpBB 3.0.9 Forever Sağolsun. Forumu onun sayesinde kurdum. :)
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: Cpanel....

Mesaj gönderen ESQARE »

Aynı anda cpanele giriş yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu da girişinizi engelliyor olabilir.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Finrod Felagund
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Aynı anda giriş yapmamız imkansız. Acaba cpanel şifresi farklı mı oluyor? Yani o istediği şifreyi koyuyor mu? :cry:
https://www.phpbbturkey.com -> PhpBB 3.0.9 Forever Sağolsun. Forumu onun sayesinde kurdum. :)
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

CPanel şifresi farklı olmaz onun kullandığı şifrenin aynısını sen de kullanabilirsin. İşin içinde gözden kaçan başka bişey vardır mutlaka. O arkadaşınla fiziki olarak bir araya gelip onun yöntemini görmen gerekli bence, belki büyük harf gibi basit bir ayrıntı vardır..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 407
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kullanıcı avatarı
Finrod Felagund
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

O zaman foruma ilk üye olduğum ve bana aktivasyon ile birlikte gelen şifre, cpanelin şifresi ile de uyuşur mu? :oops:
Kullanıcı avatarı
Ademx33
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Ademx33 »

Siteden gelen mesaj değil host şirketinin sana yolladığı mailde bulabilirsin o şifreyi. En iyisi sen host şirketini ara 2 dakikalık iştir bu onlar için. Nasıl olsa mail esas mail sana kayıtlı. Tekrar yollama veya yenileme imkanı elde edersin o sayede.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj No : 408
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.

Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Kullanıcı avatarı
Finrod Felagund
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Konuşuyorum ama karşıma yabancı biri geliyor. :mrgreen: inşallah sorunu en kısa sürede halledebilirim. Rütbe felan yapamıyorum. :? :oops:

Yardımın için teşekkür ederim.

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir